- Chelsea-stjerne fikk juling på fest

Slåss om nakenmodell.

(Dagbladet.no): Fotballstjerner er kjent for sine vakre modelldamer. For Joe Cole gikk jakten på 19-årige Keeley Hazell ikke helt som den skulle natt til søndag, skriver The Sun.

24-åringen måtte nemlig dra hjem i bar overkropp, blodig med kutt og blåmerker på kroppen.

Chelsea-stjernen var ute på byen og feiret seieren i FA-cupen da han møttte toppløsmodellen Hazell. Snart var de to på en privatfest hjemme hos modellen.

Englands største avis forteller at alt bare var kos. Helt til en annen gjest blandet seg inn. Han likte også 19-åringen.

Chelsea vinnner nesten alltid, men her kom Cole til kort. Etter en skikkelig omgang juling måtte vingen klatre ut av vinduet på festen, forteller vitner til avisa.

På gata prøvde han å kapre en drosje, men millionæren hadde verken penger, mobil, kredittkort eller sko på seg. Ingen av sjåførene ville plukke opp den blakke, blodige fotballspilleren i jeans.

Løsningen ble at Cole lovte å kjøre innom pappaen sin for å hente penger, og fikk så skyss hjem. Cole har ikke anmeldt den andre slåsskjempen.

Han er kanskje mer bekymret for manager Jose Mourinhos reaksjon etter avisoppslaget om den blodige festen.

Den portugisiske treneren var forrige mandag rasende på Cole, og utestengte England-stjernen i fire dager fordi han ikke ga nok for laget mot Birmingham.

- Det er ingen spøk, jeg mener det seriøst. En kamp til hvor han spiller for seg selv og ikke for laget, så er han ute, sa Mourinho.

Han nevnte ikke nevekamper om nakenmodeller i London.

RØMTE PRIVATFEST: Joe Cole kom i klammeri på en privatfest i helga, skriver en engelsk avis.
FIKK REFS: Jose Mourinho likte ikke Coles innsats forrige uke.