FIN GEST: Chelseas David Luiz gir en supporter drakta si etter seieren over Leicester. Foto: NTB Scanpix
FIN GEST: Chelseas David Luiz gir en supporter drakta si etter seieren over Leicester. Foto: NTB ScanpixVis mer

Chelsea-stjerne forklarer den fine gesten mot supporter: - Jeg ble sjokkert

David Luiz kunne ikke tro det da han fikk se Chelsea-supporteren etter Liverpool-kampen.

(Dagbladet): Chelsea-stopper David Luiz vendte noe overraskende tilbake til Stamford Bridge denne sommeren, etter to sesonger i franske PSG.

Brasilianeren fikk sin første kamp etter overgangen mot Liverpool, som endte i 1-2-tap for de blå. Tirsdag fikk han kjenne på sin første seier da Leicester ble slått 4-2 i ligacupen.

Etterpå takket han en helt spesiell supporter, som han møtte første gang for fem år siden.

«Første gang jeg så ham, løp han fra stadion til mitt hotell for å si hei til meg for fem år siden, og andre ganger løp han hjem til meg! Han har alltid vært veldig respektfull og mange ganger vil han bare si 'gratulerer med kampen og god natt'», skriver Luiz på sin Instagram-profil.

Etter kampen mot Liverpool fikk han øye på den samme gutten - som ikke var så liten lenger. Han hadde på ingen måte glemt David Luiz.

«Forrige uke etter kampen mot Liverpool ble jeg sjokkert da jeg ankom hotellet og så en gutt som løp skrikende og sa jeg måtte vente. Da jeg så gutten som tidligere var liten oppføre seg på samme måte mot meg ved å si 'vi støtter deg og laget, god natt David', takket jeg Gud for at han gir meg denne jobben, som gjør at jeg får møte folk som denne lille gutten, som nå er blitt stor!», skriver Luiz.

Den samme personen var på plass på tribunen mot Leicester, og etter kampen fikk han drakta til Luiz.

«Det var ikke vakkert av meg å gi ham drakta i Leicester, det var han som viste en god oppførsel ved å støtte oss som alltid», skriver han videre.

29-åringen spilte tre sesonger i Chelsea før han dro til Frankrike i 2014. Nå er han altså tilbake i England.