Chelsea-stjerne kan bli tvangssendt til Egypt i tre år

- Han er i sjokk over avgjørelsen.

KAN BLI TVUNGET HJEM: Mohamed Salah risikerer å bli sendt til Egypt for å gjennomføre millitærtjenesten. Foto: Alastair Grant / AP / NTB Scanpix
KAN BLI TVUNGET HJEM: Mohamed Salah risikerer å bli sendt til Egypt for å gjennomføre millitærtjenesten. Foto: Alastair Grant / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I januar brukte Chelsea rundt 150 millioner kroner på å kjøpe Mohamed Salah fra sveitsiske Basel, men nå kan 22-åringens framtid i den blå drakta være i fare.

Det er egyptiske medier som melder at den lynhurtige kantspilleren risikerer å bli beordret tilbake til hjemlandet Egypt for å fullføre millitærtjenesten.

- Salah har sagt at han er i sjokk over avgjørelsen, er direktøren for det egyptiske landslaget, Ahmed Hassa, sitert på av kingfut.com.

Ekskludert Salah skal i sin tid ha startet på et egyptisk utdanningsprogram for å få lov til å forlate landet som utenlandsproff, men nå skal utdanningsministeren ha ekskludert Salah fra programmet.

Det er det som skal være grunnen til at Chelsea-spilleren nå risikerer å bli tvunget hjem, ifølge Daily Mail.

- Han har sagt at han forsøker å representere Egypt på best mulig måte. Er dette den beste responsen landet kan gi ham? spør Hassa retorisk overfor kingfut.com.

Kan bli lenge borte Daily Mail skriver samtidig at Salah ikke vil få lov til å forlate Egypt igjen før millitærtjenesten er fullført. Perioden vil angivelig vare i alt fra tolv måneder til tre år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer