FLOPP?: Pedro har aldri levd opp til sitt potensiale i Chelsea og ønsker seg tilbake til Barcelona, klubben han kom til som 17-åring og har vært i store deler av sin karriere. Foto: Michael Zemanek / BPI / REX / Shutterstock
FLOPP?: Pedro har aldri levd opp til sitt potensiale i Chelsea og ønsker seg tilbake til Barcelona, klubben han kom til som 17-åring og har vært i store deler av sin karriere. Foto: Michael Zemanek / BPI / REX / ShutterstockVis mer

Chelsea-stjerne vil hjem

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/FourFourTwo) Chelsea-spissen Pedro ønsker å forlate klubben til fordel gamleklubben Barcelona. Pedro kom til Stamford Bridge i fjor sommer, men har nå hatt samtaler med Barcelona-president Josep Maria Bartomeu om en retur til katalanerne. «Det er komplisert, men jeg har alltid sagt at jeg vil avslutte karrieren min i Barcelona», melder Sky Sports.

Arsenal har vært linket til Borussia Dortmunds Henrik Mkhitaryan, men tyskerne nekter å selge midtbanespilleren. Ettersom London-klubben også venter på svar fra Jamie Vardy har de sett på andre muligheter for å forsterke angrepsrekkene. The Sun hevder nå at klubben skal være interessert i Mario Götze, og skal være klare til å by 27 millioner pund for tyskeren.

Martin Skrtl som for tiden er med Slovakia i EM er nær en overgang til Fenerbahce. Den tyrkiske klubben har tilbudt Liverpool 5,5 millioner pund for forsvareren. Slovakeren har vært i Liverpool siden 2008, men startet kun fire kamper i forrige sesong da Klopp foretrakk å bruke Toure, Lovren og Sakho. Slovakeren skal ha fått tilbud fra både Kina og Tyskland, men fortrekker en overgang til Tyrkia ifølge The Guardian.

TIL ENGLAND?: Robert Lewandowski skal være åpen for å forlate Bayern Munchen denne sommeren. Foto: AFP PHOTO / Andy Buchanan
TIL ENGLAND?: Robert Lewandowski skal være åpen for å forlate Bayern Munchen denne sommeren. Foto: AFP PHOTO / Andy Buchanan Vis mer

Robert Lewandowski skal være villig til å høre på bud fra Premier League-klubber. Bayern München-stjernen skal være rastløs i klubben og skal være interessert i å flytte på seg. Som barn var Lewandowski Liverpool-supporter og polakken skal være interessert i å gjenforenes med Jürgen Klopp. (Daily Mail)

Saido Berahino kan havne i Stoke i sommeren. West Bromich-spissen var ønsket av Stoke-manager Mark Hughes allerede i januar, og klubben skal nå være villige til å betale 15 millioner pund for spissen melder The Daily Telegraph. Everton skal også være interessert i spilleren.

Evertons nye manager Ronald Koeman vil prøve å skremme bort klubber ved å tilby Romelu Lukaku en ny og forbedret kontrakt verdt 100 tusen i uka. Den belgiske spissen har hintet om en overgang i sommer, men Koeman vil gjøre alt for å beholde spissen. Chelsea og Juventus er begge interessert i spissen i følge Daily Mail.

Andre rykter:

  • Juventus krever minst 60 millioner euro for Leonardo Bonucci. (Gazzetta World)

  • Chelsea må bla opp 42 millioner pund for Valencias Andre Gomes (Daily Mirror)

  • Yaya Toure vil bli i Manchester City til tross for tilbud fra Kina og Italia ( Daily Mirror)

  • West Bromich har kastet seg inn i kampen om Moussa Sissoko, franskmannen vil forlate Newcastle etter at klubben rykket ned denne sesongen. (Chronicle Live)

  • David Beckham har åpnet for å bli England-manager i fremtiden (The Sun)