Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-stjerner stemples som juksemakere

Ampert foran semifinale.

(Dagbladet.no): Sist Liverpool møtte Chelsea ble keeper José Reina utvist for dytting mot Arjen Robben. Nederlenderen gikk i gresset og ble liggende på banen. Episoden ble omtalt som «en prestasjon verd en Oscar».

Før morgendagens semifinale i FA-cupen tar Reina krangelen opp igjen. Nå er det ikke bare Robben som stemples som juksemaker - på nytt. Liverpool-keeperen tar med Didier Drogbra i samme slengen.

- Han har allerede innrømmet at han bruker alle muligheter han får, lovlig eller ikke. Det er ikke lett å spille mot sånne som ham. Du kan bare passe på de vanlige tingene, sier Reina til The Sun.

Den spanske keeperen lover at han ikke lar seg lokke til å lange ut dersom Robben finner på noe lørdag kveld.

- Jeg har aldri filmet for å få en motstander utvist. Jeg møter Robben igjen nå, men det som skjedde sist skal ikke gjenta seg. Jeg skal ikke slå, jeg skal være roligere, sier Reina.

Utspillet fra keeper gleder neppe Liverpool-manager Rafael Benitez. Han har bedt spillerne glemme gamle episoder før avspark. Han vil ikke ha noen vendetta.

- Vi har snakket om dette, og jeg har fortalt spillerne at vi må glemme sånne ting og bare tenke på dette som en ny kamp. Gutta forstår det, dette er en en ny turnering og en ny dommer. Alt blir annerledes, sier Benitez til The Independent.

• Din kommentar: Blir det en pen kamp i morgen?

ONDT BLOD: Liverpool-keeper José Reina har ennå ikke kommet over episoden fra Stamford Bridge 5. februar. Foto: Scanpix/Reuters
ONDT BLOD: Liverpool-keeper José Reina har ennå ikke kommet over episoden fra Stamford Bridge 5. februar. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media