Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Chelsea-stjerner tapte 5,8 millioner

Dyre hester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er kostbart med ekstra fritid, i hvert fall hvis du spiller for serieleder Chelsea. Onsdag fikk hele stallen en fridag av manager José Mourinho.

Den ble tilbrakt i full galopp på Cheltenham-festivalen.

Avisa Daily Mirror forteller i dag at Chelsea-stjernene spilte stort på hestene. Totalt skal gjengen ha tapt en halv million pund, eller 5,8 millioner kroner.

Én av stjernene skal ha forlatt galoppbanen 1,2 millioner fattigere. En annen satte 570 000 kroner på ett løp.

Heldigvis for de blåkledde er lønna god hos serieleder Chelsea. Noen tjener over én million kroner i uka. Slikt sett kan noen ha blåst vekk lommepengene sine, noen dager før neste utbetaling.

John Terry er typen som ikke sparer på noe, skriver avisa. Kapteinen skal ha leid et helikopter, slik at spillerne fikk se hele banen fra lufta.

- Det var en utrolig mengde penger som ble tapt. Flere av spillerne tapte stort, men ikke alle. Noen satset fornuftig og koste seg bare med atmosfæren på en dag med hesteveddeløp, sier en venn av Chelsea-spillerne.

SERIEMESTERNE KOSER SEG: Hver dag er en lek for Chelsea-spillerne, som ifølge ei engelsk avis skal ha spilt bort 5,8 mill. kroner på hest onsdag. Foto: Scanpix/Ap
SERIEMESTERNE KOSER SEG: Hver dag er en lek for Chelsea-spillerne, som ifølge ei engelsk avis skal ha spilt bort 5,8 mill. kroner på hest onsdag. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
DENNE HESTEN GA GEVINST: My Way de Solzen, med jockey Robert Thornton, tok seieren i et av løpene på Cheltenham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!