Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Álvaro Morata og Marcos Alonso vrakes

Chelsea-stjerner vrakes til VM

Verken Álvaro Morata eller Marcos Alonso fikk plass i den spanske troppen som skal kjempe om VM-gull i Russland i sommer.

VRAKES: Pedro, Marcos Alonso og Álvaro Morata blir ikke å se i VM i Russland. Foto: Hannah McKay / Reuters / NTB Scanpix
VRAKES: Pedro, Marcos Alonso og Álvaro Morata blir ikke å se i VM i Russland. Foto: Hannah McKay / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Chelsea-duoen var høyaktuelle for den endelige troppen, men ingen av de to var å se da den 23 manns store troppen ble presentert mandag.

Det var heller ikke Barcelonas Sergi Roberto, Borussia Dortmunds Marc Bartra eller Valencias Dani Parejo.

- Avgjørelsen vil alltid være vanskelig på grunn av alle de talentfulle spillerne vi har, sa Spania-trener Julen Lopetegui etter å ha annonsert uttaket.

Han la til at han personlig har overrakt den nedslående beskjeden til flere av spillerne som var nære en plass i troppen.

- Jeg har snakket med spillerne jeg måtte snakke med. Jeg kommer ikke til å navngi noen, men det er spillere som fikk beskjeden av meg at de ikke kom til å være på listen.

Spania er blant favorittene til å gå til topps i VM og er i gruppe B med Marokko, Iran og Portugal.

Spanias VM-tropp:

Målvakter: David de Gea (Manchester United), José Reina (Napoli), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao).

Sidebacker: César Azpilicueta (Chelsea), Alvaro Odriozola (Real Sociedad), Jordi Alba (Barcelona), Dani Carvajal (Real Madrid), Nacho Monreal (Arsenal).

Midtstoppere: Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Nacho (Real Madrid).

Midtbanespillere: Sergio Busquets (Barcelona), Marco Asensio (Real Madrid), Andrés Iniesta (Barcelona), Isco (Real Madrid), Saúl Ñíguez (Atlético Madrid), Thiago Alcántara (Bayern München), Koke (Atlético Madrid), David Silva (Manchester City).

Spisser: Iago Aspas (Celta Vigo), Rodrigo (Valencia), Diego Costa (Atlético Madrid), Lucas Vázquez (Real Madrid).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media