Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea stopper spekulasjonene rundt Mourinho

- Har vår fulle støtte.

UNDER PRESS:  Chelsea-manager José Mourinho. Foto: NTB Scanpix
UNDER PRESS: Chelsea-manager José Mourinho. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En elendig sesongstart - med 16. plass i Premier League - har ført til spekulasjoner rundt José Mourinhos framtid i Chelsea. I en uttalelse på hjemmesida feier klubben nå alle spekulasjoner til side.

- Klubben tror på manageren og laget, heter det.

Uttalelsen er offentliggjort mandag ettermiddag. Det heter:

- Klubben ønsker å gjøre det klart at José har vår fulle støtte. Som José har sagt selv: Resultatene har ikke vært gode nok, og vi må forbedre oss. Men vi mener vi har den rette manageren som kan snu dette, og at han har laget som kan klare det.

Ifølge uoffisielle rapporter hadde Chelsea-styret et møte etter 1-3-tapet for Southampton lørdag. Der fikk Mourinho støtte, og nå rykker klubben offisielt ut med dette.

Suksessrike Mourinho er inne i sin verste periode som trener. Lørdag uttalte han at han ikke akter å løpe fra ansvaret. Han holdt en flammende monolog om tingenes tilstand på direktesendt TV.

Chelseas neste kamp er hjemme mot Aston Villa 17. oktober. Et nytt tap kan skru opp temperaturen rundt trenerpersonligheten ytterligere.

Tidligere i dag dro han hjem til sin syke far i Portugal.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!