Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea styrket ledelsen i Premier League

Slo Stoke i kveld.

TRE POENG: Chelsea leder igjen Premier League med tre poeng etter at de slo Stoke 2-0 på bortebane mandag. John Terry og Cesc Fàbregas scoret målene. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix
TRE POENG: Chelsea leder igjen Premier League med tre poeng etter at de slo Stoke 2-0 på bortebane mandag. John Terry og Cesc Fàbregas scoret målene. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix Vis mer

Chelsea leder igjen Premier League med tre poeng etter at de slo Stoke 2-0 på bortebane mandag. John Terry og Cesc Fàbregas scoret målene.

Chelsea gikk ut i hundre i den tøffe bortekampen mot Stoke, og det tok bare halvannet minutt før det første målet var et faktum.

En corner fra Fàbregas ble møtt perfekt av Terry, og forsvarsspilleren stanget ballen i nettet.

Det var Terrys første seriemål på ti måneder.

Stygg takling Stoke var heldige som fikk fortsette å være elleve mann på banen da det var spilt 20 minutter.

En helt forferdelig takling av Chris Bardsley på Eden Hazard fikk Chelsea-sjef José Mourinho til å løpe og gestikulere langs sidelinjen, men dommer Neil Swabrick nøyde seg med det gule. Det skal Bardsley være svært glad for, taklingen var sen, altfor hard og ikke minst unødvendig.

I annen omgang avgjorde Fàbregas det hele med en sleivete avslutning fra kort hold.

Stoke hadde noen sjanser, men Chelsea var klart det beste laget.

- Dette er et vanskelig sted å spille, men det tidlige målet ga oss noe å bygge på og vi hadde kontroll på kampen. City har kommet tilbake og lagene rundt oss kan sette sammen en god seiersrekke. Derfor var kveldens kamp viktig, sa Terry til Sky Sports etter kampen.

Leder med tre Seieren betyr at Mourinhos menn igjen har et trepoengs forsprang på Manchester City, mens Manchester United er ti poeng bak etter deres uavgjorte resultat i helgen.

Dermed tyder det aller meste på at gullkampen skal stå mellom Chelsea og City, med mindre United kan dra fordel av at de ikke spiller i Europa denne sesongen.

(NTB)