Chelsea tause om brudd med Terry

Forhandlingene skal ha brutt sammen.

(Dagbladet.no): John Terry har vært i Chelsea siden han var guttunge. Med årene har han vokst til å bli klubbens kanskje viktigste spiller, men nå kan han forsvinne fra Stamford Bridge allerede i sommer.

Flere engelske medier meldier i dag at kontraktsforhandlingene har brutt sammen, og at Terry vurderer å benytte seg av FIFA-regelen som gir ham muligheten til å kjøpe seg ut av kontrakten.

Chelsea dementerer ikke

Chelsea-kapteinen er angivelig misfornøyd med tilbudet fra Chelsea. Ifølge The Times, Daily Mirror og The Sun ønsker klubben å redusere kontraktslengden fra opprinnelige ni år til fem år, samtidig som de ikke ønsker å gi ham en lønn som kan matche klubbens best betalte spillere - Andrei Sjevtsjenko og Michael Ballack.

Chelsea er gjerne kjappe med å reagere når de mener pressen dikter opp historier, som da de avfeide gårsdagens Sjevtsjenko-refs av José Mourinho som sludder.

Denne gangen unnlater de å kommentere påstandene om at forhandlingene med Terry har brutt sammen.

Heller ikke Frank Lampard har signert en ny avtale med de regjerende ligamesterne, og kan i likhet med Terry kjøpe seg selv ut av kontrakten i sommer.

Inngår i framtidsplanene

NØLER: John Terry skal ikke være fornøyd med Chelseas kontraktsforslag, og kan forsvinne til sommeren. Foto: REUTERS
NØLER: John Terry skal ikke være fornøyd med Chelseas kontraktsforslag, og kan forsvinne til sommeren. Foto: REUTERS Vis mer

José Mourinho føler seg likevel trygg på at de to nøkkelspillerne blir værende.

- Alle vet at vi ønsker å beholde dem, og Chelsea vil gjøre alt for at de blir værende, sier Chelsea-manageren.

Direktør Peter Kenyon er heller ikke stresset - i hvert fall ikke når det gjelder Lampard.

- Vi har hatt noen diskusjoner. Han har to år igjen av kontrakten, og vi forventer at han innleder seriøse forhandlinger ganske snart. Forhåpentligvis forlenger han kontrakten sin, for Frank inngår i framtidsplanene våre, sier Kenyon.

<B>NØLER:</B> Frank Lampard har ventet lenge med å skrive ny kontrakt med Chelsea.