Chelsea til topps i gruppe G

Chelsea tok fortjent ledelsen i sin gruppe etter å ha slått italienske Lazio på Stamford Bridge.

LONDON (Dagbladet): Hjemmelaget la et høyt press mot gjestene fra start og skapte en rekke sjanser, men det var Lazios Simone Inzaghi som headet inn det første målet etter et godt forspill som involverte hele Lazios angrepsrekke.

Frank Lampard traff tverrliggeren på et skudd fra 20 meter like før sidebytte, men det ble først etter at lagene hadde skiftet side at Chelsea-spillerne traff mål. 57. minutt: Frank Lampard skrudde en ball inn i det høyre hjørnet og kunne glede seg over sitt første mål i Champions League.65. minutt: Adrian Mutu avsluttet et flipperspill som involverte mange spillere på begge lag. Rumeneren Mutu var besluttsom og dundret ballen i mål fra fem meter.

Det var da Claudio Ranieri stormet ut fra benken med armene stive mot himmelen og viste en entusiasme og glede vi sjelden har sett fra den ellers så beherskede Chelsea-manageren.

Kampen hardnet til og den norske dommeren Terje Hauge trakk opp det ene gule kortet etter det andre. Ved kampslutt var to Chelsea-spillere og fire fra Lazio notert i boka.

MATCHVINNER Rumenske Adrian Mutu avgjorde gårsdagens kamp etter 65 minutter, da han dundret ballen i mål fra fem meter.