MØTES I RETTEN: Eva Carneiro, Chelsea og trolig Mourinho møtes i retten, etter at førstnevnte saksøkte klubben og Mourinho. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock
MØTES I RETTEN: Eva Carneiro, Chelsea og trolig Mourinho møtes i retten, etter at førstnevnte saksøkte klubben og Mourinho. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/ShutterstockVis mer

Chelsea tilbød Eva Carneiro 14 millioner kroner for å droppe søksmålet

I dag startet rettssaken.

(Dagbladet): I dag startet rettssaken mellom Eva Carneiro og Chelsea, etter at førstnevnte saksøkte London-klubben for usaklig oppsigelse.

I et dokument som ble lagt fram i retten, kommer det fram at Chelsea tilbød sin tidligere lege 14 millioner kroner for å droppe søksmålet. Det skriver BBC-journalisten Richard Conway på Twitter. Han var tilstede i rettssaken i dag, og oppdaterte underveis.

Carneiro tok ikke i mot pengene hun ble tilbudt, og fortsette søksmålet. Hun skal ikke ha et ønske om å få jobben tilbake, men krever en offentlig unnskyldning fra den tidligere Chelsea-manageren José Mourinho.

- Må forstå spillet Det hele starta da Carneiro løp inn på banen for å hjelpe en skadet Eden Hazard i august ifjor. Mourinho ble rasende, noe han også fortalte britisk presse.

- Jeg var ikke fornøyd med det medisinske apparatet. Selv om du er lege, eller har andre oppgaver på benken, så må du forstå selve spillet, sa Mourinho etter kampen.

Deretter ble Carneiro fratatt sine arbeidsoppgaver i Chelsea, og svarte med å dra klubben og Mourinho for retten, da hun mener hun har fått sparken fordi hun er kvinne.

Rettssaken, som er estimert til å vare i sju til ti dager og er åpen for publikum, er avsluttet for dagen og fortsetter i morgen.


Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.