Chelsea tok første stikk

Chelsea tok første stikk mot Arsenal.

(Dagbladet.no): Arsenal hadde sine små gode perioder, men stort sett var Chelsea det beste laget på Stamford Bridge og vant fortjent 1-0.

Målet kom ikke før det hadde gått 74 minutter. I Community Shield-kampen for to uker siden gjorde Didier Drogba livet surt for Philippe Senderos.

I dag var nok sveitseren glad da Drogba startet på benken, men da sistnevnte kom inn etter pause var det på\'n igjen.

Etter en halvtime i andre omgang ga Senderos Drogba den lille meteren han trengte for å komme seg fri foran mål og sette ballen under keeper Jens Lehman. TV-bildene viste at Drogba kanskje skulle ha vært vinket av for offside, men dommeren valgte å la godkjenne målet.

Rett før full tid holdt Senderos på å rote det til igjen da han forærte Drogba en gylden mulighet til å doble ledelsen. Heldigvis for den unge midtstopperen var Lehman på pletten og avverget blemma.

- Dette var kjempebra. Vi spilte ingen god kamp sist helg og ville vise at vi var i slag. Vi var brilliante hele kampen, sier Frank Lampard til Sky Sports.

Tapet kan vise seg å bli svært skjebnesvangert for Arsenal. De to siste sesongene har det laget som er blitt seriemester nemlig bare tapt én kamp (Chelsea tapte én i fjor, Arsenal ingen året før).

For Chelseas del betyr seieren at en av sesongens viktigste kamper er unnagjort med best mulig resultat.

Reuters
Reuters Vis mer