Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-trener innrømmer Terry-krangel

Brukte F-ord mot kapteinen.

(Dagbladet.no): I går lakk det ut at Chelsea-oppladningen til ligacupfinalen var alt annet enn perfekt, med en heftig krangel mellom kaptein John Terry og assistent Henk Ten Cate.

I går prøvde Chelsea å avviser opptrinnet, uten å overbevise. I dag bekrefter nederlanske Ten Cate selv bråket, overfor den nederlandske avisa Algemeen Dagblad.

- Vi er begge følsomme gutter, men vi respekterer hverandre fullt ut, sier den tidligere Ajax-sjefen til avisa.

F-ord er vanlig?

Han mener saken er blåst opp, og avviser at de to sto panne mot panne på treningsfeltet foran eier Roman Abramovitsj.

- Diskusjonen vi hadde gikk på kvaliteten på treninga, slikt skjer ofte. Det er en del av fotballen. Det ble noen F-ord, ingen tvil om det. Men det er vanlig i England, sier Ten Cate.

Det som ikke er vanlig er Chelsea-tap.

Flere britiske aviser mener Ten Cates sjef, manager Avram Grant, lever farlig etter cupfinalenederlaget mot londonrivalene Tottenham.

CHELSEA-DUO FÅR SPARKEN UTEN TROFÉ? Avram Grant sliter med sin trenerlisens, mens Henk ten Cate bråker med Chelseas kaptein. Uten en tittel i vår kan begge være ferdige på Stamford Bridge. Foto: Scanpix/Reuters
CHELSEA-DUO FÅR SPARKEN UTEN TROFÉ? Avram Grant sliter med sin trenerlisens, mens Henk ten Cate bråker med Chelseas kaptein. Uten en tittel i vår kan begge være ferdige på Stamford Bridge. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Krever trofé

Abramovitsj følger nøye med på hva som skjer i klubben for tida, og har ifølge Daily Mail stilt krav om enten ligatittel, FA-cupseier eller Champions League-triumf.

Alt annet er fiasko og betyr sparken for Grant.

Tidlig denne uka kalte russeren inn Terry, Grant og Ten Cate inn til et krisemøte, det tredje i klubben på kort tid.

Grant sliter ikke bare med jobben i Chelsea, han står i fare for å miste sin trenerlisens fordi han skulker kurset han trenger hjemme i Israel.

Grant har fram til sommeren på seg til å skaffe lisensen alle managere i Premier League må ha.

- Han ringte meg og sa det var travelt, og at han ikke kunne møte. Jeg regner med han hadde en god forklaring. Men han må være forsiktig, mister han flere timer så er han ferdig, sier den israelske trenersjefen Amnon Raz.

KRANGLET MED EN AV SJEFENE:</B> John Terry var uenig med Ten Cate om innsatsen på treningsfeltet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media