Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea tror på seriegull

Manchester United vant i kveld 5-2 mot Palace. Tidligere i dag vant Chelsea 4-0, og manageren tror nå på seriegull.

Manchester United - Crystal Palace 5-2

Det var ingen tvil på Old Trafford. Palace kjempet tappert, men United var et mye bedre fotballag.

Paul Scholes ble den store helten i lørdagens kveldskamp. Han scoret selv to mål, og presset Boyce til å heade ballen i eget mål minuttet etter at Palace hadde utliknet i 2. omgang.

Chelsea - Norwich 4-0

Hjemmelaget fosser videre, og forbedret i dag målforskjellen sin betraktelig. Chelsea har vært bunnsolide bakover denne sesongen, og bare Arsenal har scoret flere mål enn dem.

I dag banket imidlertid London-laget inn fire mål, noe de har gjort seks ganger så langt denne sesongen. Dermed økte de forspranget til London-rivalen, som spiller mot Portsmouth i morgen.

Manager José Mourinho tror nå på seriegull.

- Jeg ser for meg at vi kan nå 90-poengsgrensen. Jeg tror på det. Min tro på seriegull er høy, vi trenger ikke uroe oss over hva motstanderne gjør, sier han ifølge NTB.

Birmingham - West Bromwich 4-0

Birmingham tok sin andre lokaloppgjørseier på ei uke, og er dermed definitivt best i byen. Akkurat nå i hvert fall, for Aston Villa ligger fortsatt et stykke foran på tabellen.

Det var aldri noen tvil i kampen mellom Birmingham og West Bromwich. Hjemmelaget scoret tidlig, og var best hele veien. West Brom så ut som nettopp det de er - et bunnlag.

Aldri før har det laget som har ligget sist til jul klart å beholde plassen i Premier League. West Bromwich går et tøft 2005 i møte.

Blackburn - Everton 0-0

Everton hadde håpet tapte viktige poeng i tetkampen borte mot svake Blackburn. Hjemmelaget var imidlertid det beste laget i dag, og trodde nok de skulle vinne da Paul Gallagher satte ballen i mål. Dommeren annulerte derimot for offside.

Bolton - Manchester City 0-1

Formsvake Bolton har nå ikke vunnet på sju kamper. En viktig seier for City i dette lokaloppgjøret i Greater Manchester.

Middlesbrough - Aston Villa 3-0

Boro har hatt en god uke. På torsdag avanserte de i UEFA-cupen, og i dag tok de en sterk og viktig seier hjemme mot Villa.

Tottenham - Southampton 5-1

For første gang siden 1995 har Tottenham vunnet fire seriekamper på rad, etter at Jermaine Defoe scoret tre ganger på White Hart Lane.

Og da ble Spurs også kvitt Southampton-spøkelset, et lag de ikke hadde slått siden august 2002.

GULLJAKT: Chelsea og Frank Lampard virker ustoppelige. Manager José Mourinho begynner derfor å snakke om seriegull.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media