Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea vant, Mourinho hedret

Hjemmeseier i London.

Chelsea-manager José Mourinho ble hedret før kampen, og laget fulgte opp med 2-0-seier over CSKA Moskva i mesterligaen i kveld.

John Terry ga de blå ledelsen etter 9 minutter. Like før pause satte den islandske spissen Eidur Gudjohnsen inn 2-0 på Stamford Bridge.

For Chelsea-manager José Mourinho ble det en stor kveld etter de siste dagers turbulens rundt Adrian Mutus kokainmisbruk.

Portugiseren ble etter forrige sesongs mestercupseier med Porto kåret til årets trener av Det europeiske fotballforbundet (UEFA). Onsdag ble Mourinho hedret med en plakett, og tildelingen var det Sir Bobby Robson som sto for.

Sir Bobby ansatte Mourinho som tolk og forfremmet ham senere til assistent da han jobbet for Sporting Lisboa, Porto og Barcelona. Mourinho, som slik startet sin eventyrlige trenerkarriere, takket for plaketten med å kysse gamlesjefen på begge kinn.

CSKA-fansen moret seg med en hilsen til Chelseas russiske milliardæreier Roman Abramovitsj. De holdt opp en plakat med «Abramovitsj, gi Russland tre poeng», men de ble altså ikke hørt.

Chelsea tok sin tredje strake seier i mesterligaen og har stø kurs mot cupspillet. CSKA er tross tapet på 2. plass, mens Paris Saint-Germain påførte Mourinhos gamleklubb et smertelig tap med 2-0. Tittelforsvareren er sist med bare ett poeng etter halvspilt serie, og risikerer å ryke ut tidlig.

(NTB-Reuters)

EUROPAS BESTE:</B> Jose Mourinho seiret med Chelsea i kveld. Prisen fikk han for Portos prestasjoner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media