Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Chelsea var dårlig

FA-cupen 4. runde: Oxford- Chelsea 1- 1. - Chelsea-laget var både heldig og dårlig. Vi er ikke sjanseløse i de to kvartfinalene i cupvinnercupen 4. og 18. mars, sier Vålerenga-manager Egil Drillo Olsen etter gårsdagens nesten-ulykke for Chelseas milliongalleri.

Sammen med Arne Scheie, kommenterte Drillo cupsensasjonen. Etter kampen følte han med det hardt kjempende 1. divisjonslaget fra Oxford.

- De ledet til tre minutter på overtid. Chelsea spilte halvhjertet, og var en skuffelse. Det ville vært hyggelig om laget undervurderte oss like mye som det gjorde mot Oxford i går kveld.

- Men det blir nok andre boller i London. Selv om vi har en sjanse, er Chelsea fortsatt klar favoritt, sier Egil Drillo Olsen til Dagbladet etter sendeslutt på NRK seint i går kveld.

Nesten-sensasjon

Oxford sliter i bunnen av 1. divisjon. Klubben skylder 150 millioner kroner, og står i fare for å gå konkurs. Før kampen drømte hjemmelaget om et mirakel mot megafavoritten. Og nærmere ei cupbombe er det ikke mulig å komme.

120 sekunder på overtid ble Chelsea tildelt et billig straffespark. Franskmannen Frank Lebouef sendte læret i mål, og Oxford-drømmen gikk i knus.
For ingen - sjøl ikke de med de største Oxford-hjertene - tror på seier på Stamford Bridge 3. februar.

- For alt i verden vil vi slippe omkamp i FA-cupen. Med alle de skadene og suspensjonene vi har, er det lite fordelaktig med en ekstra kamp, sa Chelseas assistent-manager Graham Rix før kampen.

Billig straffe

I dag skal hele Chelsea-gjengen være overlykkelig for cuplivet de fikk igjen på overtid på Manor Ground.

En utaktisk inngripen av Kevin Francis i feltet - og en spillende Chelsea-sjef med gode skuespilleregenskaper - reddet litt av Chelseas ære.

Flaut av Chelsea

- I kveld var de dårlige, oppsummerte Drillo.

Og Chelseas straffe-eksekutør er helt enig:

- Oxford spilte bedre enn oss. Vi var heldige, innrømmet Frank Leboeuf.
Chelseas stjernegalleri så ikke ut til å ta motstanderen særlig alvorlig. Dean Windass nikket Oxford i ledelsen etter et hjørnespark sju minutter ut i andre omgang.

Tjue minutter seinere hadde hjemmelaget en dobbeltsjanse som burde sendt Ed de Goey på tur inn i garnet for andre gang. Men lange Kevin Francis greide ikke å stokke beina foran Chelseas nederlandske keeper. Den samme Francis var mannen som stokket beina galt da Chelsea fikk straffe.

- Det var ikke straffe. Jeg traff ballen, men Vialli kastet seg ned, og dommeren blåste, sier uheldige Kevin Francis.

STUDIER FRA STUDIO:</B> Egil Drillo Olsen kommenterte cupmotstander Chelsea på statskanalen i går kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling