- Chelsea vil anke Drogba-straffen

Selv om straffen kan bli strengere.

UTESTENGT I FIRE KAMPER: Didier Drogba gikk rett i strupen på Tom Henning Øvrebø etter Champions League-semifinalen mot Barcelona og må nå se fire av høstens seks kamper i turneringen fra tribunen. Foto: AP
UTESTENGT I FIRE KAMPER: Didier Drogba gikk rett i strupen på Tom Henning Øvrebø etter Champions League-semifinalen mot Barcelona og må nå se fire av høstens seks kamper i turneringen fra tribunen. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Chelsea ble i går kveld hardt straffet av Uefa, for utbruddene mot Tom Henning Øvrebø etter Champions League-semifinalen mot Barcelona i mai.

• Didier Drogba er utestengt nesten hele neste sesongs gruppespill, og han får bare med seg to av seks kamper.

• José Bosingwa må sone tre kamper, etter at han kalte Øvrebø for «en tyv», noe Uefa føler er tett på anklagelser om kampfiksing.

Nå kommer trolig Chelsea til å anke straffeutmålingen, skriver The Times.

Straffen kan bli strengereChelsea, som i tillegg til disse utestengelsene også må betale ei bot på nesten 900 000 kroner, vil få en detaljert rapport fra Uefa i dag, og da vil klubbledelsen studere den - trolig sammen med sine advokater.

En eventuell anke på leveres innen tre dager.

Og siden klubben nå - hvis ikke de vinner gjennom med en anke - må klare seg uten Drogba i fire Champions League-kamper, må den kanskje ut på markedet for å styrke angrepet. Ivorianeren blir også borte en måned i januar, på grunn av spill i Afrikamesterskapet.

Både Droba og Bosingwa kan bli utestengt i henholdsvis to kamper og én kamp ekstra - om de begår nye brudd på Uefas regler i løpet av de neste to åra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer