- Chelsea vil betale Ronaldinho mest i Europa

Pris: 995 millioner.

(Dagbladet.no): Kan det virkelig skje, at Barcelona gir slipp på sin aller største stjerne i Ronaldinho?

I går startet ryktene i spanske aviser, og Ronaldinhos agentbror Roberto de Assis Moreira ble observert i London. Et bud var ventet i løpet av to døgn.

I dag følger Daily Mail opp, den britiske avisa kan fortelle at Chelsea-eier Roman Abramovitsj har hatt to møter med Moreira i London i løpet av helgen.

Den russiske milliardæren slo på sjarmen og fløy agentbroren inn i privatjet og innlosjerte ham på luksushotell.

Kilder i Chelsea mener Ronaldinho-leiren tok kontakt først, men at de doble cupmesterne nå ønsker å gjøre Brasil-stjernen til Europas best betalte fotballspiller.

Og Abramovitsj er villig til å innfri Ronaldinhos kjøpsklausul i Barcelona på 995 millioner kroner. Overgangsvinduet stenger fredag, og Moreira skal ha dratt tilbake til Spana for samtaler med superstjernen i dag.


Storebroren skal ha stor påvirkningskraft på Ronaldinho, og det regnes som et pluss at Chelsea i sommer hentet to brasilianere i Belletti og Alex.

- Han er mitt idol. Han har vært gjennom mye og har hjulpet meg hele veien, har Ronaldinho sagt om broren.

SVAK BARCA-START: Verken Ronaldinho eller noen andre Barcelona-spillere klarte å score mot Racing Santander i går kveld. Foto: Scanpix/Reuters
SVAK BARCA-START: Verken Ronaldinho eller noen andre Barcelona-spillere klarte å score mot Racing Santander i går kveld. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

I går spilte Ronaldinho hele kampen da Barca skuffet med 0-0 i serieåpningen i Spania.

TETT FORHOLD: Her er Ronaldinho rørt når han og agentbroren åpnet en fotballskole i Porto Alegre i desember i fjor.