- Chelsea vil betale Ronaldinho mest i Europa

Pris: 995 millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kan det virkelig skje, at Barcelona gir slipp på sin aller største stjerne i Ronaldinho?

I går startet ryktene i spanske aviser, og Ronaldinhos agentbror Roberto de Assis Moreira ble observert i London. Et bud var ventet i løpet av to døgn.

I dag følger Daily Mail opp, den britiske avisa kan fortelle at Chelsea-eier Roman Abramovitsj har hatt to møter med Moreira i London i løpet av helgen.

Den russiske milliardæren slo på sjarmen og fløy agentbroren inn i privatjet og innlosjerte ham på luksushotell.

Kilder i Chelsea mener Ronaldinho-leiren tok kontakt først, men at de doble cupmesterne nå ønsker å gjøre Brasil-stjernen til Europas best betalte fotballspiller.

Og Abramovitsj er villig til å innfri Ronaldinhos kjøpsklausul i Barcelona på 995 millioner kroner. Overgangsvinduet stenger fredag, og Moreira skal ha dratt tilbake til Spana for samtaler med superstjernen i dag.

Storebroren skal ha stor påvirkningskraft på Ronaldinho, og det regnes som et pluss at Chelsea i sommer hentet to brasilianere i Belletti og Alex.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer