Chelsea vil bruke Anelka lørdag

Nytt bud på vei.

(Dagbladet.no): Bolton avslo mandag kveld Chelseas 120-millionersframstøt mot Frankrike-spiss Nicolas Anelka.

Etter seieren mot Everton i den første ligacupsemifinalen i går kveld varslet Chelsea-sjef Avram Grant et nytt bud på 28-åringen.

For han har tenkt å få Anelka inn i Chelsea-drakta allerede mot Spurs om tre dager.

- Vi ønsket ham til denne kampen. Jeg håper han er klar lørdag, men jeg styrer ikke dette. Det er viktig å få unna dette fort, på grunn av spillerne vi mangler, sier Grant til britiske aviser i dag.

Han kunne like gjerne sagt den spilleren. Didier Drogba reiser til Afrikamesterskapet med Elfenbenskysten, og spissgiganten har allerede vært sårt savnet med kneskade i desember.

Men også Salomon Kalou er på mesterskapet i Afrika, samtidig som utskjelte Andrej Sjetvsjenko er skadd. I går var bare Claudi Pizzarro tilgjengelig av Chelsea-spissene.

- Vi savner tre spisser, så vi har dårlig tid, sier Grant.

Ifølge The Times vil Chelsea prøve seg med et bud på 13 millioner pund, to mer enn det Bolton avslo sist.

HASTEKJØP: Dersom Chelsea får det som de vil har Nicolas Anelka spilt sin siste Bolton-kamp. Her feirer han en scoring, en av de 11 han har scoret på 22 kamper denne sesongen. Foto: Scanpix/Ap
HASTEKJØP: Dersom Chelsea får det som de vil har Nicolas Anelka spilt sin siste Bolton-kamp. Her feirer han en scoring, en av de 11 han har scoret på 22 kamper denne sesongen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Bolton håper flere klubber vil melde seg på i Anelka-kampen, slik at prisen presses opp. Bolton-sjef Gary Megson har fortsatt håp om å beholde toppscoreren.

- De har ikke klart å matche vårt krav for ham, og jeg håper de ikke gjør det slik at Nic blir her. Hvis det blir en avtale må den være riktig for alle tre parter. Den må være rett for oss, Chelsea og Nic, sier Megson til Bolton Evening News.