Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea vil ha Hasselbaink

Gianluca Vialli har i følge den engelske avisa The Mirror satt Athletico Madrids Jimmy Floyd Hasselbaink øverst på lista over spillere han ønsker i stallen kommende sesong.

The Mirror melder at Chelsea vil legge inn et bud på nærmere 177 millioner kroner for den tidligere Leeds-spilleren, og Vialli håper at spissen skal være klar allerede før EM-start 10.juni.

Hasselbainks agent, Humphrey Nijman, var på Wembley da Chelsea vant FA Cupen lørdag, og startet forhandlingene om en overgang umiddelbart etter seiersmiddagen. Også Middlesbrough og Tottenham har vært interessert i den nederlandske spissen, men ifølge Nijman er disse klubbene uaktuelle siden de ikke er kvalifisert for Europacupen neste sesong.

Hasselbaink lagde 24 mål i spansk toppdivisjon denne sesongen, og er tatt ut i Nederlands foreløpige EM-tropp på 26 spillere.

(Dagbladet :på nettet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling