Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Chelsea vil ha John Arne Riise

Fortsatt tid for overgangsrykter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I en offisiell pressemelding gikk Chelsea i dag ut og sa at overgangen til Ashley Cole nå ligger i Arsenals hender.


- Chelsea har gitt et meget bra tilbud til Arsenal. Selv om diskusjonene rundt en overgang for spilleren har fortsatt, er det ikke samsvar mellom Arsenal og Chelseas verdsetting av spilleren. En avtale kan dermed ikke bli gjort under de nåværende omstendigheter.

Og når Ashley Cole kan glippe for Mourinho, spekulerer engelsk presse i hvem Chelsea da vil hente på venstreback.

Nettstedet clubcall.com hevder John Arne Riise er den heteste kandidaten, da Mourinho ønsker en som kan konkurrere med Wayne Bridge.

Mourinho selv utelukker ikke andre venstreback-alternativer.

- Når du skal kjøpe en spiller, kan du ikke tenke at han er den enste i verden du vil ha. Du må tenke på alternativ.

AKTUELL FOR CHELSEA?: I følge ryktebørsen skal Mourinho nå ha kastet sine øyne på John Arne Riise, siden Chelsea og Arsenal ikke blir enige om pris for venstreback Ashley cole. Foto:AP
AKTUELL FOR CHELSEA?: I følge ryktebørsen skal Mourinho nå ha kastet sine øyne på John Arne Riise, siden Chelsea og Arsenal ikke blir enige om pris for venstreback Ashley cole. Foto:AP Vis mer