Chelsea vil kuppe Kaka

Budkamp med Real Madrid.

VENTER I BRASIL: Kaka befinner seg på treningsleir med Brasil mens klubbene kjemper om underkskriften hans. Foto: AFP/Antonio Scorza
VENTER I BRASIL: Kaka befinner seg på treningsleir med Brasil mens klubbene kjemper om underkskriften hans. Foto: AFP/Antonio ScorzaVis mer

||| (Dagbladet.no): Kaka sier han ikke vil bort fra AC Milan. Det hjelper kanskje lite når italienerne akter å selge det brasilanske fotballgeniet.

I går kveld skal Real Madrid ha fått tilslaget på 27-åringen, med et bud på 65 millioner euro (574 millioner kroner). Det skriver The Times i dag.

80 mill. i året
Brasilianeren tilbys en femårskontrakt med en årslønn på omlag 80 millioner kroner, etter skatt.

Offisielt har ikke Milan bekreftet at de har akseptert et Real Madrid-bud på sin største stjerne. At Milan-visepresident Adriano Galliani var i Madrid i går forklares med et middagsbesøk hos den nyvalgte Real-presidenten Florentino Perez.

Kanskje ventet klubben på flere Kaka-bud, og de behøvde ikke tvinne tommeltottene. Ifølge både The Times og The Guardian har Chelsea i siste liten kastet seg inn og matchet Reals pengesum for Kaka.

Kakas pappa og agent Bosco Leite skal ha stoppet forhandlingene med Real i går kveld da londonklubben meldte seg. Chelseas manager er Carlo Ancelotti, Kakas tidligere sjef på San Siro.

Vil bort?
Ifølge The Guardian frister Chelsea med 670 millioner kroner for Kaka. Det er ventet en avgjørelse i løpet av et par dager, og Real er favoritter til å få klørne i superstjernen.

Milan aksepterte et bud på nesten en milliard fra Manchester City i januar, men det ble ingen overgang. I går uttalte klubbeier og statsminister Silvio Berlusconi at Kaka neppe kan holdes igjen denne gangen.

SEKS ÅR I MILAN: Kaka kom til Italia fra Sao Paulo i 2003. Foto: AFP/Marcello PATERNOSTRO
SEKS ÅR I MILAN: Kaka kom til Italia fra Sao Paulo i 2003. Foto: AFP/Marcello PATERNOSTRO Vis mer

- Det er vanskelig å beholde noen som vil bort. De tilbyr ham masse penger, sier Berlusconi.