Chelsea vil kuppe Kaka

Budkamp med Real Madrid.

VENTER I BRASIL: Kaka befinner seg på treningsleir med Brasil mens klubbene kjemper om underkskriften hans. Foto: AFP/Antonio Scorza
VENTER I BRASIL: Kaka befinner seg på treningsleir med Brasil mens klubbene kjemper om underkskriften hans. Foto: AFP/Antonio Scorza Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Kaka sier han ikke vil bort fra AC Milan. Det hjelper kanskje lite når italienerne akter å selge det brasilanske fotballgeniet.

I går kveld skal Real Madrid ha fått tilslaget på 27-åringen, med et bud på 65 millioner euro (574 millioner kroner). Det skriver The Times i dag.

80 mill. i året Brasilianeren tilbys en femårskontrakt med en årslønn på omlag 80 millioner kroner, etter skatt.

Offisielt har ikke Milan bekreftet at de har akseptert et Real Madrid-bud på sin største stjerne. At Milan-visepresident Adriano Galliani var i Madrid i går forklares med et middagsbesøk hos den nyvalgte Real-presidenten Florentino Perez.

Kanskje ventet klubben på flere Kaka-bud, og de behøvde ikke tvinne tommeltottene. Ifølge både The Times og The Guardian har Chelsea i siste liten kastet seg inn og matchet Reals pengesum for Kaka.Kakas pappa og agent Bosco Leite skal ha stoppet forhandlingene med Real i går kveld da londonklubben meldte seg. Chelseas manager er Carlo Ancelotti, Kakas tidligere sjef på San Siro.

Vil bort? Ifølge The Guardian frister Chelsea med 670 millioner kroner for Kaka. Det er ventet en avgjørelse i løpet av et par dager, og Real er favoritter til å få klørne i superstjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer