Chelsea vil snappe Suarez foran Real Madrid

Kan bli lagkamerat med mannen han bet.

 KAN BLI LAGKAMERATER:  Luis Suarez fikk en karantene på ti kamper etter at han bet Chelseas Branislav Ivanovic i fjor. Nå kan de bli lagkamerater. Foto:Andrew Yates / NTB Scanpix.
KAN BLI LAGKAMERATER: Luis Suarez fikk en karantene på ti kamper etter at han bet Chelseas Branislav Ivanovic i fjor. Nå kan de bli lagkamerater. Foto:Andrew Yates / NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet) Luis Suarez har gjennom hele sommeren vært koblet til Real Madrid. Uruguays landslagsspiller har også ytret et ønske om å komme seg vekk fra balløya. Og Real Madrid er en klubb som frister for 26-åringen.

Suarez har vært opptatt med landslagsspill de siste ukene, mens ryktene har versert.

Og nå er det en ny klubb som vil kapre mannen med 38 Premier League-scoringer på 77 opptredener.

320 millioner José Mourinho er tilbake i Chelsea etter å ha vært i nettopp Real Madrid. Han har lenget ønsket seg Suarez' landsmann, Edison Cavani, men han ser nå ut til å forsvinne til franske PSG.

Nå er det Suarez Mouhrinho har pekt seg ut, melder den spanse avisen AS.

Portugiseren skal være klar for å tilby Suarez en heftig ukelønn for å skifte beite. Årslønnen skal ligge på rundt 44 millioner kroner. Chelsea skal være villige til å tilby Liverpool 320 millioner kroner (40 millioner euro) for å slippe sin toppscorer.

Vond Chelsea-historie
Suarez soner for tiden en karantene på ti kamper etter han bet Chelsea-spiller Branislav Ivanovic i armen. Suarez må uansett sone de seks første kampene av den kommende sesongen. Så spørs det om Ivanovic vil føle seg tryggere med Suarez i blå trøye.

Om Suarez skulle forsvinne til London-klubben er ikke det første gang de henter en Liverpool-angriper for en svimlende sum.

 MYE JUBEL:  Luis Suarez noterte seg for 23 ligascoringer forrige sesong. Foto: Andrew Yates/ NTB Scanpix.
MYE JUBEL: Luis Suarez noterte seg for 23 ligascoringer forrige sesong. Foto: Andrew Yates/ NTB Scanpix. Vis mer

I januarvinduet for to år siden kjøpte Chelsea daværende Liverpool-spiss Fernando Torres for 440 millioner kroner. Suarez ble hentet til England i det samme overgangsvinduet for å erstatte spanjolen.

Torres blir
«El Niño» var en publikumsfavoritt på Anfield, og det satte sinne i kok hos fansen at Torres forsvant til en rival.

Den spanske avisen forteller videre at Mourinho ønsker å finne plass til begge i sin stall. Med mindre det tikker inn et solid bud på Torres, blir han hos de blå som i fjor vant Europaligaen.

Suarez har i likhet med Torres tatt Anfield-publikummet med storm. Liverpool-fansen har hele tiden støttet sin superspiss, men den støtten vil nok raskt forsvinne hvis Suarez blir å finne på Anfield neste sesong - i blå drakt.

 FORRIGE GANG:  Chelsea har tidligere sjokkert ved å hente en superstjerne fra Liverpool. For to år siden ble Fernando Torres solgt til London-klubben. Foto: Olly Greenwood/ NTB Scanpix.
FORRIGE GANG: Chelsea har tidligere sjokkert ved å hente en superstjerne fra Liverpool. For to år siden ble Fernando Torres solgt til London-klubben. Foto: Olly Greenwood/ NTB Scanpix. Vis mer