Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea vil ta kvadruppelen

John Terry går for United-rekorden.

(Dagbladet.no): Da Ole Gunnar Solskjær scoret i tyskernettet sikret han Manchester United tre trofeer i 1999: Champions League, FA-cupen og ligaen.

England-stopper John Terry mener Chelsea ikke bare kan tangere rekorden, men slette den med ligacupseier som den fjerde tittelen.

- Manchester United tok trippelen for noen år siden, det ville vært en fantastisk prestasjon å tangere dem. Vi har definitivt stall til det. Vi viste i ligacupen her om dagen at vi er med for å vinne den, og det gjelder for alle turneringer vi deltar i, sier Terry til Evening Standard.

Manager Jose Mourinho demper forventningene med at to titler er urealistisk for den russiskeide klubben. Men 23-årige Terry mener fire strake seirer i Champions League forteller alt fansen trenger å vite.

- Vi har 16 toppspillere i hver eneste tropp vi sender på kamp. Noen ganger har vi åtte landslagsspillere på tribunen. Alle er fornøyde med sin rolle og vi er sammen om dette. Vi deler toppen av ligaen og vi har vunnet alle kampene i Champions League. Vi kan vinne begge, sier Terry.

Han tror ikke det finnes et bedre lag enn blåtrøyene i noen turneringer.

- Real Madrid og AC Milan er kanskje topplagene i Europa. Men slik vi spiller for øyeblikket kan vi matche dem, eller gjøre det enda bedre. Vi ser solide ut i Champions League hittil, og sender ut meldingen til hele Europa.

  • Chelsea har ikke vunnet ett trofé de siste fire årene.
FIRE?</B> John Terry er uenig med manager Jose Mourinho og tror Chelsea kan vinne alt de deltar i.
HISTORISK TRIPPEL:</B> Solskjær og United-gutta hevet Champions League-pokalen som lagets tredje tittel i 1999.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media