Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelseas Faria tar på seg  lua igjen i kveld

Sist onsdag ble Chelseas fysiske trener Rui Faria mistenkt for å skjule utstyr under lua slik at han kunne snakke med utestengte José Mourinho. Han tar den på seg i kveld igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Etter 4- 2 på Stamford Bridge må Chelsea unngå 2- 0-tap eller verre mot Bayern München i kveld. Da er semifinalen i Champions League sikret. Manager José Mourinho soner i kveld ferdig UEFA-straffen etter Frisk-skandalen og blir ikke å finne på benken. I går ga Mourinho UEFA en n ny smekk. Ingen av assistentene Steve Clarke eller Baltemar Brito dukket nemlig opp på pressekonferansen for å snakke om kampen. Isteden sendte Mourinho fitness-trener Rui Faria - mannen med topplua som var på alle førstesider i engelske aviser sist torsdag.

-  Jeg kommer til å bruke lua på nytt i morgen. Jeg har ingenting å skjule, og hadde ingenting under lua sist uke heller. Folk er opptatt av for mange dumme ting, sa Faria.

Skriver nye lapper

Selv om lite handlet om kampen, ble pressekonferansen en nyttig klargjøring av rollene i Chelseas støtteapparat. Ifølge Faria behandler Mourinho alle i teamet som assistenter, og lar alle komme med meningene sine. Derfor kommer han også i kveld til å bli sett levere lapper til Clarke og Brito.

-  Jeg leverer ikke lapper om fysiske ting, men om spesielle observasjoner om motstanderne. Dere vil se det samme i denne kampen, sier Faria.

Han stoppet raskt alle spørsmål om hvorfor han verken hadde lue eller leverte lapper i 1- 1 kampen mot Birmingham lørdag.

-  Jeg hadde lua på til å begynne med, men tok den av fordi det ble for varmt. Det er lett å forstå hvorfor jeg ikke leverte lapper. Med José på benken trenger vi ikke å være så urolige.

Blir på stadion

Mourinho var ikke på stadion sist onsdag, men skal ha sett kampen på TV fra treningsenteret på hotellet til Chelsea like ved stadion. Men i kveld vil han se kampen med egne øyne.

-  Jeg har bestemt meg for å være på stadion. Enten på tribunen, i en boks eller på VIP-tribunen, sa han søndag.

I går ledet han den siste treninga på Olympiastadion og tok så spillerne med på en avslappet spasertur i bygatene.

I kveld kan det bli mer anspent i Chelsea-leiren. Bayern München er optimister, og har den målfarlige spissduoen Roy Makaay og Claudio Pizzaro klare igjen.

SMILTE SKJEVT: Chelseas fysiske trener Rui Faria hadde et lurt smil under pressekonferansen i München.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!