Chelseas første poengtap

Everton stoppet rekka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det gikk ti serierunder, men nå er det et faktum. Chelsea har avgitt sine første poeng etter søndagens 1-1-kamp mot Everton.

Det uavgjorte resultatet på Goodison Park var ikke det de fleste fotballekspertene hadde spådd på forhånd.

Topp mot bunn

Regjerende seriemester Chelsea kom til Liverpool med en fantastisk statistikk. Ni seirer på like mange kamper, 23-3 i målforskjell og 27 poeng. Everton, derimot, lå i motsatt ende av tabellen, 24 poeng bak London-laget, med kun en seier og hele sju tap på de første åtte ligaoppgjørene.

Bunnlaget i den engelske eliteserien tok ledelsen i søndagens oppgjør etter at Shaun Wright-Phillips ureglementert hadde lagt Tim Cahill i bakken innenfor 16-meteren. James Beatie gjorde ingen feil fra straffemerket. Hjemmelaget lå også foran i målprotokollen ved pause.

Fornyet tro

Frank Lampard utlikningsmål var en perle. Chelseas midtbanedirigent mottok ballen på 20 meters hold, skjøt fart og dundret lærkula i nettmaskene med et velplassert skudd. Resultatet holdt seg kampen ut, og dermed ble serielederne fra London snytt for sin tiende strake seier.

For Everton betydde 1-1-kampen ett poeng og fornyet tro på å berge eliteserieplassen. Tabellsituasjonen er imidlertid ingen hyggelig lesning. Laget til David Moyes ligger fortsatt sist med fire poeng – ett bak nyopprykkede Sunderland. (ANB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer