Chelseas gullhåp i tynn tråd etter Bosingwa-selvmål

- Vanskelig å forklare hva som skjer med oss, sier Ancelotti.

GULLHÅP I TYNN TRÅD: Jose Bosingwas selvmål var forskjellen på lagene da Wolves slo Chelsea. De regjerende seriemesterene virker veldig langt unna å forsvare Premier League-tittelen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
GULLHÅP I TYNN TRÅD: Jose Bosingwas selvmål var forskjellen på lagene da Wolves slo Chelsea. De regjerende seriemesterene virker veldig langt unna å forsvare Premier League-tittelen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Wolves - Chelsea 1-0.

Varigheten av regjerende seriemester Chelseas tittelforsvar later til å nærme seg slutten.

Jose Bosingwas tidlige og klønete selvmål mot tabelljumbo Wolves sørget nemlig for at avstanden opp til serieleder Manchester United begynner å bli avskrekkende stor:

Ni poeng bak førsteplassen, med én kamp mer spilt og 17 serierunder å hente seg inn på er ikke akkurat noen drømmeposisjon for et lag med gullambisjoner.

- Det er vanskelig å forklare hva som skjer med oss for tida. Vi må komme oss videre, jobbe enda hardere og bygge ny selvtillit for framtida, sier manager Carlo Ancelotti.

Tynn stall Salomon Kalou, Didier Drogba og innbytter Nicolas Anelka hadde alle sine muligheter til å endre på det lite flatterende sluttresultatet, men det ville seg ikke mot et hardtkjempende hjemmelag.

Innvendingene mot bredden i Chelsea-stallen har vært mange i takt med stadig svakere resultater de siste ukene, og de blir neppe færre etter kveldens forsmedelige nederlag.

Med overgangsvinduet åpent, får man nesten håpe på Carlo Ancelottis vegne at han får de midlene han har bedt om fra klubbeier Roman Abramovitsj, for troppen skriker etter forsterkninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer