MÅLJUBEL:  Eden Hazard (foran) scoret det første målet på straffe da Chelsea slo Stoke 2-1. FOTO: NTB SCANPIX
MÅLJUBEL: Eden Hazard (foran) scoret det første målet på straffe da Chelsea slo Stoke 2-1. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Chelseas kaptein: - Hazard er like god som Ronaldo og Messi

Hylles etter 2-1-seieren.

Chelsea - Stoke 2-1

(Dagbladet): Chelsea virker ustoppelig i jakten på gullet i Premier League. Lørdag ble Stoke slått 2-1 på Stamford Bridge.

Scoringer: Eden Hazard og Loic Remy.

Etter kampen serverte kaptein John Terry kraftfull kost. Han mener belgiske Hazard (24) er i klasse med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

- Han spilte utmerket, sa kapteinen i et intervju med Sky Sports.

- Han har vært vår beste spiller så langt i år. Og i de kampene du trenger det lille ekstra - et øyeblikk av magi - er han spilleren som står fram og skaper noe. Han er helt der oppe hvor Messi og Ronaldo er. Og han kan bare bli bedre og bedre.

Straffe Hazard var sikker på straffe etter 39 minutter. Dommeren pekte på ellevemetersmerket etter at Philipp Wollscheid felte Cesc Fabregas.

«Alle» på Brua så for seg en øl, pølse og/eller sigarett i pausen med 1-0-ledelse til Chelsea. Men så scoret Charlie Adam fra 60 meter (!).

2-1 kom etter et horribelt utkast fra Stoke-keeper Asmir Begovic. Hazard snappet ballen, satte fart mot mål - og serverte ballen til Remy.

- Tøff kamp - Det var en tøff kamp. Vi visste at det kom til å bli vanskelig, sier Terry.

- Stoke lå veldig kompakt i første omgang, og var godt organisert. Men heldigvis klarte vi det til slutt.

• Chelsea har 70 poeng og leder Premier League. Arsenal har 63 poeng på andreplass, men én kamp mer spilt. Manchester United følger på tredjeplass med 62 poeng.