Chelseas nye keeper slapp inn fire mål i debuten

Asmir Begovic.

FORSVARES: Chelsea-manager José Mourinho tar keeper Asmir Begovic i forsvar etter at nyervervelsen slapp inn fire mål i debuten. Foto:  Elsa/Getty Images/AFP
FORSVARES: Chelsea-manager José Mourinho tar keeper Asmir Begovic i forsvar etter at nyervervelsen slapp inn fire mål i debuten. Foto: Elsa/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Chelsea-manager José Mourinho tar keeper Asmir Begovic i forsvar etter at nyervervelsen slapp inn fire mål i debuten.

Bosnieren kom inn ved pause i treningskampen mot New York Red Bulls natt til torsdag, og måtte plukke fire baller ut av nettet de siste 45 minuttene.

- Han var veldig sliten, og det samme er Courtois. Når keepere er utmattet, blir koordinasjonen dårligere og refleksene eksisterer ikke lenger. Det samme gjelder hurtigheten i reaksjonen, sa Mourinho etter kampen.

Begovic ble hentet til London-klubben fra Stoke for rundt 100 millioner kroner - som et alternativ til førstekeeper Courtois. Veteranen Petr Cech ble tidligere denne måneden solgt til Arsenal.

- Courtois gjorde en feil med ballen i beina i første omgang. Begovic var svak i reaksjonen i andre omgang, som en konsekvens av at han er sliten av all treningen, sa Mourinho etter torsdagens kamp i USA.

Portugiseren varsler allerede nå at Begovic vil starte Chelseas neste treningskamp mot Paris St. Germain. Den spilles lørdag.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer