UNDER PRESS: Etter en skuffende start på sesongen er Chelsea-sjef Andre Villas-Boas under press. Selv er han ikke bekymret for jobben. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
UNDER PRESS: Etter en skuffende start på sesongen er Chelsea-sjef Andre Villas-Boas under press. Selv er han ikke bekymret for jobben. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRKVis mer

- Chelseas problem er treige spillere

Norske fans vil heller beholde Villas-Boas.

(Dagbladet): Andre Villas-Boas og Chelsea har ikke fått noen god start på sesongen. Tirsdag tapte de 2-0 mot Liverpool i ligacupen, og laget ligger ti poeng bak serieleder Manchester City i ligaen.

Flere spør seg om Chelsea-ledelsen og eier Roman Abramovitsj er i ferd med å miste tilliten til portugiseren.

Villas-Boas selv er overhodet ikke bekymret.

På spørsmål om han føler seg hundre prosent trygg i managerstolen, svarer han slik, ifølge Daily Mail.

- Helt klart.

VIL BEHOLDE VILLAS-BOAS: Talsmann for Chelseas norske supporterklubb, Even Strete, mener Chelsea bør gi manageren tillit. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
VIL BEHOLDE VILLAS-BOAS: Talsmann for Chelseas norske supporterklubb, Even Strete, mener Chelsea bør gi manageren tillit. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Vis mer

- Jeg ble hentet hit til et prosjekt over tre år. Styret støtter meg. Det forsikret de meg om nylig, sier Villas-Boas.

Carlo Ancelotti ble sparket i mai etter en troféløs sesong. Villas-Boas mener han selv vil beholde jobben uten titler til Stamford Bridge.

- Har tillit - Hver sesong uten titler er en skuffelse for en så stor klubb, men vi tror fortsatt dette laget kan skaffe oss de tre titlene vi fortsatt kjemper om. Hvis vi feiler må vi se hvor alt gikk galt, sier Villas-Boas.

- Spillerne er med meg. De tror på det vi gjør, fortsetter Chelsea-sjefen.

De tre neste kampene er svært viktige for London-klubben. Til helga møter Premier League-overraskelsen Newcastle, før de spiller avgjørende Champions League-kamp mot Valencia i neste uke. Deretter møter de serieleder Manchester City.

Even Streteer talsmann  i Chelseas norske supporterklubb, og han mener de neste ukene betyr alt for resten av sesongen.

OVER TOPPEN?: Didier Drogba har for dårlig tempo, mener talsmann Even Strete i Chelseas norske supporterklubb. Foto: EPA/ANDY RAIN
OVER TOPPEN?: Didier Drogba har for dårlig tempo, mener talsmann Even Strete i Chelseas norske supporterklubb. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer

- Den viktigste kampen er utvilsomt mot Valencia. Det vil være en stor nedtur å ryke ut av gruppespillet, sier Strete til Dagbladet.

Til tross for en skuffende sesong - vil ikke Chelsea-supporteren antyde et trenerskifte.

- Jeg mener klubben bør gi Villas-Boas tid. Han er ung, og jeg tror Roman Abramovitsj har en plan for ham, sier Strete.

- Mistet tempo Supporteren mener kontinuitet på trenersida er viktig for at Chelsea skal kjempe seg tilbake i toppen i Premier League, og Strete mener vil heller at flere spillere byttes ut.

- Det er flere spillere som har feil formkurve. Didier Drogba og John Terry har mistet noen prosent av tempoet de hadde, og er rett og slett blitt for trege. Det er problemet til Chelsea: Flere spillere er for trege, sier Strete.

Han håper overgangsvinduet som åpner i januar kan føre til opprydding i spillerstallen.

TREG: Supporter-talsmann Strete mener John Terry har sett sine beste dager. Foto: REUTERS/Kieran Doherty
TREG: Supporter-talsmann Strete mener John Terry har sett sine beste dager. Foto: REUTERS/Kieran Doherty Vis mer

- Terry er en mann vi bør ha med videre, men dessverre er han ikke like god som før. Didier Drogba og Nicolas Anelka er nok inne i sin siste sesong, sie Strete.

Ancelotti skylder på spillerne Tidligere Chelsea-sjef Carlo Ancelotti uttalte nylig i Daily Mirror at Villas-Boas ikke har skylda for de dårlige resultatene. Ancelotti skylder på alderen til spillere.

- Han (Villas-Boas) kan ikke uttrette mirakler. Dette laget er gammelt. Det er nøyaktig det samme som jeg forlot (i mai), med unntak av Juan Mata og Raul Meireles. Problemet er ikke treneren, men laget, sier Ancelotti ifølge Daily Mirror.

Supporterleder Strete støtte ex-trenerens uttalelse.

- Det kan hende vi må innse at det blir en ny troféløs sesong, men det viktige er å ikke bli desperate. Villas-Boas er ung, men mangler fortsatt litt erfaring og taktisk kunnskap. Det viste han nylig mot Liverpool. Jeg blir litt trist hver gang en manager får sparken. Jeg støttet ikke avgjørelsen da Ancelotti forsvant, og jeg har full tillit til Villas-Boas, sier Strete.

GAMLE SPILLERE: Tidligere Chelsea-sjef Carlo Ancelotti mener det er spillerne som har sviktet trener Villas-Boas. Ancelotti mener spillerne er for gamle. Foto: EPA/ROBIN PARKER.
GAMLE SPILLERE: Tidligere Chelsea-sjef Carlo Ancelotti mener det er spillerne som har sviktet trener Villas-Boas. Ancelotti mener spillerne er for gamle. Foto: EPA/ROBIN PARKER. Vis mer