Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diego Costa:

Chelseas stjernespiller skal ha fått beskjed om at han ikke lenger er ønsket: - Komplisert

Den spanske spissen Diego Costa skal ha fått beskjed av Conte selv.

IKKE LENGER ØNSKET?: Chelseas stjernespiller hevder klubben har sagt at de ikke lenger har ham i sine planer. Her fra seriekampen borte mot Burnley tidligere i år. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
IKKE LENGER ØNSKET?: Chelseas stjernespiller hevder klubben har sagt at de ikke lenger har ham i sine planer. Her fra seriekampen borte mot Burnley tidligere i år. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den spanske landslagsspilleren Diego Costa skal ha mye av æren for at Chelsea stakk av med seier i årets Premier League, sju poeng foran Tottenham.

28-åringen putta totalt 20 mål på 35 kamper, noe som gir et snitt på 0,57.

Men de 20 nettkjenningene samt tida han har lagt ned på gressmatta ser ut til å ikke ha noe å si foran neste års Premier League-sesong, skal vi tro Costa selv.

For ifølge nyhetsbyrået Reuters, gjengitt av britiske BBC, skal manager Antonio Conte ha sagt til Costa at han ikke lenger er ønsket i klubben.

- Jeg er en Chelsea-spiller, men de ønsker meg ikke her, sier Costa til Reuters etter landskampen mot Colombia, onsdag.

Vurderer gamleklubben

Angrepsspilleren sier at forholdet hans med manageren har vært dårlig denne sesongen, og at Conte ikke har regnet han med i troppen videre.

- Antonio Conte har gitt meg beskjed om at jeg ikke er i hans planer for Chelsea neste sesong, sier Costa.

Han kom til Chelsea fra Atlético Madrid i 2014, og ønsker seg nå tilbake til gamleklubben. Det må uansett vente til tidligst januar, da den spanske klubben har overgangsnekt fram til da.

- Det er komplisert, men alle vet at jeg elsker Atlético høyt. Jeg elsker å bo i Madrid, men jeg må tenke på framtida, sier spissen.

Skal han vente på gamleklubben kan det bety flere måneder uten å spille fotballkamper, noe som ikke er helt ønskelig i en VM-sesong.

- Fire, fem måneder uten å spille vil bli tøft. 2018 er et VM-år, og det må tas med i betraktningen. Jeg er nødt til å spille, sånn er det bare.

Havnet på kant med manageren tidligere

I januar var ikke spissen med i troppen som møtte Leicester. Britisk presse hevdet da at det var bråk innad i klubben mellom spilleren og noen i trenerteamet.

Costa har havnet på kant med manager Conte tidligere også, som i fjor da spanjolen var linket til Atlético Madrid.

Klubbene var i forhandlinger, men kom aldri i mål. Det betød at Costa måtte forsøke å gjenbygge broer med manageren.

- Forholdet med Conte startet ikke bra, fordi jeg sa jeg ville gå til Atlético da han ankom klubben, har Costa sagt i ettertid.

Hele Norges coronakart