MÅLMASKIN: Javier Hernandez har scoret fem mål på de fem siste cupkampene han har spilt. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB Scanpix
MÅLMASKIN: Javier Hernandez har scoret fem mål på de fem siste cupkampene han har spilt. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB ScanpixVis mer

Chicharito er Uniteds cupekspert

Fem mål på fem kamper.

(Dagbladet): I kveld tar Manchester United imot Norwich på Old Trafford til ligacupens fjerde runde.

Javier Hernandez, matchvinneren fra lørdagens kamp mot Stoke, ligger an til å starte oppgjøret for de røde djevlene.

Det kan vise seg å være et lurt trekk fra David Moyes. Den lille meksikaneren har nemlig hatt for vane å score i cupene.

Senket Liverpool På de siste fem cupkampene har Hernandez scoret like mange mål. Han scoret blant annet kampens eneste mål da United slo Liverpool i forrige runde i ligacupen.

Den eneste gangen Chicharito har gått målløs av banen i de siste fem cupkampene, var da Chelsea slo ut United etter omkamp i fjorårets FA-cup.

Hernandez hadde da scoret i det første oppgjøret, i tillegg til ett mål mot Reading og to mål mot Fulham i FA-cupens foregående runder.

Duket for Zaha? Ligacupen blir ofte sett på som en mulighet for de spillerne som vanligvis sliter med spilletid i klubbene sine. Wilfried Zaha hører absolutt til i den kategorien.

Vingen har ikke spilt et eneste minutt for United siden Community Shield mot Wigan i august. Zaha er med i troppen mot Norwich, og kan kanskje få sin mulighet fra start.

- Det er ikke det at Wilf har gjort noe galt, han spiller bare i en posisjon med svært stor konkurranse, sier David Moyes til Manchester Evening News.

Moyes påpeker at Zaha konkurrerer med Nani, Ashley Young, Shinji Kagawa, Antonio Valencia og stortalentet Adnan Janusaj om vingplassen, og at han derfor ikke har fått noe spilletid.

FRA START?: Wilfried Zaha har slitt med spilletid denne sesongen, men kan få muligheten mot Norwich. Foto: Kazuhiro Nogi / AFP Photo / NTB Scanpix
FRA START?: Wilfried Zaha har slitt med spilletid denne sesongen, men kan få muligheten mot Norwich. Foto: Kazuhiro Nogi / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer