MATCHVINNER SIST HELG: Her scorer Javier Hernandez er typisk mål, han avgjorde kampen som innbytter for United mot Stoke. Foto: AP / Jon Super / NTB SCANPIX
MATCHVINNER SIST HELG: Her scorer Javier Hernandez er typisk mål, han avgjorde kampen som innbytter for United mot Stoke. Foto: AP / Jon Super / NTB SCANPIXVis mer

Chicharito hinter om United-avskjed

Brukte Twitter.

(Dagbladet): Javier Chicharito Hernández (25) antyder at han vurderer å forlate Manchester United.

Den slutningen trekker mange etter at meksikaneren på Twitter i går valgte å retvitre en nyhetssak fra Sky Sports Football.

I Sky-saken uttaler landsmannen Carlos Vela at Chicharito bør vurdere sin framtid på Old Trafford, hvis han ikke oftere er i starteelleveren framover.

Tidligere Arsenal-angriper Vela spiller for Champions League-rival Real Sociedad og er en nær venn av Hernández.

- Hvis han spiller regelmessig, så scorer han.  Jeg forstår egentlig ikke hvorfor en spiller med hans kvaliteter ikke får flere kamper. Spiller han ikke jevnlig må han tenke på å dra. Du ønsker alltid å lykkes i de store klubbene, men får han ikke sjansen er det andre store lag i England og Europa som ønsker ham, sier Vela.

SKAL SPILLE: Carlos Vela, som trolig er på banen mot United i Champions League i morgen, håper Javier Hernandez (t.v) slipper å være superreserve framover. Foto: AFP PHOTO/Omar TORRES
SKAL SPILLE: Carlos Vela, som trolig er på banen mot United i Champions League i morgen, håper Javier Hernandez (t.v) slipper å være superreserve framover. Foto: AFP PHOTO/Omar TORRES Vis mer

Hernández kommenterte ikke Velas budskap ytterligere, men virker samtidig å være langt unna en fast plass i United-angrepet. United-sjef David Moyes mener den spissduoen som startet mot Fulham lørdag er i verdensklasse.

- Når Wayne (Rooney) og Robin (van Persie) har dagen kan de konkurrere med hvem som helst, ikke bare i dette landet men i verden. De to er de aller beste når de er tent, sier Moyes.

Samtidig skrøt United-sjefen av meksikaneren før Fulham-kampen, før spissen endte på banken på Craven Cottage. Der ble «Den lille erten» sittende ut kampen.

- Han har begynt igjen med det han har gjort de siste årene, hvilket er å score mål. Han kom fra benken og scoret seiersmålet mot Stoke. Så scoret han to i midtuka (mot Norwich). Vi får håpe det varer.