Chicharito kan bli i Real Madrid: - Han er udiskutabel

Kan slippe United.

I FORM: Javier Hernandez har virkelig funnet målformen for Real Madrid i Karim Benzemas skadefravær. Foto: REUTERS / Miguel Vidal / NTB Scanpix
I FORM: Javier Hernandez har virkelig funnet målformen for Real Madrid i Karim Benzemas skadefravær. Foto: REUTERS / Miguel Vidal / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Javier Hernández scorer mål på bestilling for Real Madrid om dagen. Håpet er at låneavtalen med den spanske storklubben blir gjort permanent.

Sist uke ble «Chicharito» matchvinner i mesterligasemifinalen mot Atlético Madrid, og søndag fulgte den lille mexicaneren opp med to scoringer da Celta Vigo ble slått 4-2 i La Liga.

Onsdag får 26-åringen muligheten til å pynte ytterligere på egen målstatistikk når Almeria kommer på besøk til Santiago Bernabéu. Lite tyder på at Reals faste midtspiss Karim Benzema er klar til det oppgjøret.

Chicharito, som er utlånt fra Manchester United til Madrid-klubben denne sesongen, har gjort savnet av franskmannen lite merkbart. Mexicaneren, som har sittet på benken store deler av sesongen, har grepet sjansen begjærlig da den bød seg.

Får skryt - Han nyter virkelig den fine flyten han nå er inne, og det er fantastisk, sier trener Carlo Ancelotti.

Real Madrid har opsjon på kjøp av mexicaneren etter at årets sesong er over. Klubben skal ifølge spanske medier være enig med Manchester United om en overgangssum på 10 millioner euro, tilsvarende rundt 85 millioner norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.