SJOKKOVERGANG? Det er 51 år siden sist en spiller byttet fra Manchester United til Liverpool eller omvendt. Javier Hernandez linkes nå til Anfield hvor Brendan Rodgers søker en spiss. Foto: John Vincent/Demotix/Corbis/NTB Scanpix
SJOKKOVERGANG? Det er 51 år siden sist en spiller byttet fra Manchester United til Liverpool eller omvendt. Javier Hernandez linkes nå til Anfield hvor Brendan Rodgers søker en spiss. Foto: John Vincent/Demotix/Corbis/NTB ScanpixVis mer

- «Chicharito» kan bryte 51 år gammel forbannelse

Dagens ryktebørs.

(Dagbladet): Sergio Ramos har utviklet seg til å bli en transfer-saga denne sommeren. Manchester United har fortsatt ikke gitt opp håpet, og siste ord i denne saken er ikke sagt. Nå melder Real Madrid-president Florentino Perez at spanjolen er en spiller som «ikke kan dra». Kilde: Marca.

Barcelona-spiller Pedro har innrømmet at han har mottatt «viktige tilbud» for å forlate katalanerne. Chelsea er blant klubbene som skal være interessert i vingen, ifølge The Mirror.

Samme avis hevder at Tottenham ønsker en belgisk makker til Harry Kane på topp. Det skal dreie seg om Marseille-spiss Michy Batshuayi (21). Angriperen vil koste rundt 112 millioner norske kroner.

Sist en spiller forlot Manchester United til fordel for Liverpool, eller omvendt, var i 1964 (Phil Chisnall). Nå kan det utrolige skje igjen, skal vi tro The Guardian. Javier «Chicharito» Hernandez har vært på utlån til Real Madrid den siste sesongen, men er fortsatt United-eiendom. Nå linkes han til Liverpool.

Manchester United vil med stor sannsynlighet hente en ny spiss etter at Falcao og Robin van Persie har forlatt klubben. Talksport melder at Edinson Cavani står høyt på ønskelista til United-manager Louis van Gaal.

Men Cavani er ikke den eneste toppspissen som linkes til Manchester. Ifølge The Telegraph er Robert Lewandowski ønsket på Old Trafford.

Samtidig melder avisa at Angel di Maria er på vei bort fra klubben. Franske Le Parisien mener at spilleren har inngått en femårskontrakt med Paris Saint-Germain.

Den blå delen av Manchester har vært rolige på overgangsmarkedet fram til City endelig fikk napp på Raheem Sterling. Nå kan en annen midtbanespiller få en ny sjanse i Premier League. Kevin De Bruyne skal være ønsket på Etihad, skriver The Telegraph.

Newcastle, Sunderland og Aston Villa kjemper om underskriften til Tottenham-spiller Andros Townsend, skal vi tro Daily Star. Spurs ønsker 187 millioner kroner for spilleren.

Same avis melder at Liverpool vil erstatte Raheem Sterling med Alexandre Lacazette. Det vil i så fall glede fansen dersom Lyon-spilleren skulle komme til Anfield.