AU:   Suárez har vondt i tanna etter møtet med Chiellini - Chiellini har vondt i skuldra etter Suarez' biting. Foto: NTB Scanpix
AU: Suárez har vondt i tanna etter møtet med Chiellini - Chiellini har vondt i skuldra etter Suarez' biting. Foto: NTB ScanpixVis mer

Chiellini før gjenforeningen med Suárez: - Jeg bærer ikke nag

Tror ikke møtet blir et problem.

Juventus-forsvarer Giorgio Chiellini møter trolig Barcelona-spissen Luis Suárez igjen i mesterligafinalen i Berlin lørdag 6. juni. Det kan bli et spesielt møte.

Sist de to møttes gikk det bokstavelig talt på tennene løs. Under Brasil-VM i fjor ble uruguayaneren utvist for å ha bitt italieneren i skulderen. Suárez ble utestengt av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) i fire måneder for den kontroversielle episoden.

- Det vil ikke bli noe problem, for jeg trenger ikke snakke med ham, og jeg bærer ikke noe nag, sa Chiellini til italiensk presse om det kommende mesterligamøtet.

- Siden vi gikk til finalen etter å ha slått ut Real Madrid, har alle spurt meg om Luis Suárez. Jeg skal dekke ham som jeg dekket Karim Benzema. Jeg skal passe på Lionel Messi som jeg passet på Cristiano Ronaldo, og det blir på samme måte med Neymar som jeg gjorde med Gareth Bale. For meg blir det ingen forskjell hvem jeg møter, sa Chiellini om den forventede duellen med Suárez.

(NTB)