Chiellini kan bli klar til semifinalen mot Tyskland

Trente i dag.

TRENGER HAM I MIDTEN: Giorgio Chiellini, her mellom Sebastian Giovinco og Christian Maggio. Foto: SCANPIX/EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
TRENGER HAM I MIDTEN: Giorgio Chiellini, her mellom Sebastian Giovinco og Christian Maggio. Foto: SCANPIX/EPA/MAURIZIO BRAMBATTIVis mer

Italia-forsvareren Giorgio Chiellini var mandag tilbake i trening og kan bli klar til torsdagens EM-semifinale mot Tyskland.

Midtstopperen gikk glipp av søndagens kvartfinale mot England på grunn av en lårskade. Italia vant på straffesparkkonkurranse og avanserte i turneringen. Til møtet med tyskerne håper landslagssjef Cesare Prandelli å ha sin mest brukte forsvarsspiller tilbake.

Likevel er det ikke gitt at Chiellini er sikret en plass i startelleveren. Leonardo Bonucci gjorde en solid jobb som erstatter søndag, og Juventus-spilleren kan dermed få kamp om plassen.

Prandelli må uansett klare seg uten suspenderte Christian Maggio torsdag. I tillegg er det usikkerhet rundt Daniele De Rossi og Ignazio Abate. Duoen hinket av banen med muskelskader mot England og skal skannes.

(NTB)