IKKE SINT ELLER HEVNLYSTEN: Italias Giorgio Chiellini, som ved siden av fotballkarrieren er en økonom, bærer ikke nag til Luis Suarez. Foto: EPA / VASSIL DONEV / NTB SCANPIX
IKKE SINT ELLER HEVNLYSTEN: Italias Giorgio Chiellini, som ved siden av fotballkarrieren er en økonom, bærer ikke nag til Luis Suarez. Foto: EPA / VASSIL DONEV / NTB SCANPIXVis mer

Chiellinis tanker går til Suarez og familien

Den bitte har skrevet blogg.

(Dagbladet): Tilgivelse er lett å få hos Giorgio Chiellini (29), selv om du ikke engang har bedt om det.

Det var Chiellini som dro ned den asurblå trøya og viste fram merkene på skulderen - som Luis Suarez lagde med tennene sine onsdag kveld.

Den italienske Juventus-stopperen skriver på sin blogg at Suarez ble straffet for hardt for bitingen. Han synes fire måneders fotballnekt er i overkant.

- Jeg har alltid stilt meg bak de dispilinærstraffene som gis av de ulike forbund, men samtidig synes jeg dette blir for voldsomt. Jeg håper i det minste at han får lov til å være i nærheten av lagkameratene sine under kamper. Karantener er alltid ensomme for spillere, sier Chiellini.

På bloggen sender derimot de beste ønsker til Suarez, hans kone og barn. På tross av at det er Uruguay og ikke Italia som er videre til åttendedelsfinalen mot Colombia.

- For øyeblikket er mine tanker hos Luis og hans familie, for de står foran en vanskelig periode, skriver stopperen.

Italia ble utslått, Chiellini er ikke irritert over noe annet to dager etter kampen. Det skal sies at Chiellini selv kan være i overkant tøff ute på banen, blant annet ble han i suspendert for albuebruk mot en Roma-spiller.

- Det finnes ingen gledesfølelse, hevnlyst eller sinne mot Suarez på grunn av hendelsen. Det som skjedde på banen er skjedd, skriver Chiellini.