Chilavert håner Maradona

Paraguays storkjeftede landslagsmålvakt Jose Luis Chilavert har lagt seg ut med fotballguden Diego Maradona.

Sist helg havnet den kontroversielle keeperen i slagsmål på bare nevene med Boca Juniors' argentinske landslagsspiss Martin Palermo, skriver PlanetFootball. Boca spilte mot Chilaverts klubb Velez Sarsfield da de to stjernene røk i tottene på hverandre.

- Jeg hilser ikke på en fyr som kler seg som en kvinne, sier Chilavert om Palermo.

Martin Palermo stilte opp i et magasin iført kvinneklær for fire uker siden. Tydeligvis uten å fascinere Chilavert nevneverdig.

Men dødball-keeperen som stadig scorer på straffer og frispark for både klubb- og landslaget sitt, har også lagt den verbale breisida til mot argentinsk presse:

- Journalistene er rasister, og diskriminerer meg fordi jeg har en suksessrik karriere.

For å riktig trampe i den argentinske salaten, har Chilavert også snakket stygt om den lubne nasjonalhelligdommen Diego Armando Maradona.

- Til og med Argentinas stoffmisbruker nummer en snakker om meg fra Cuba. Det betyr at jeg er en veldig viktig person, tordner Jose Luis Chilavert.

Kanskje ikke så rart han ikke får mange venner i argentinsk fotball? Chilavert har nemlig også hevdet at det er en konspirasjon i det nasjonale fotballforbundet som pålegger dommerne å gi fordeler til storklubbene.

STOR I KJEFTEN: Jose Luis Chilavert har gjort det igjen. Denne gangen kaller han Maradona «Argentinas stoffmisbruker nummer én».