Chilenere utestengt etter fyllefest

20 kamper for dårlig oppførsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Seks chilenske landslagsspillere i fotball utestenges i 20 kamper for dårlig oppførsel under Copa America.

Det opplyste Chiles fotballforbund onsdag. De seks er lagkaptein Jorge Valdivia, backene Alvaro Ormeno og Rodrigo Tello, midtstopperne Jorge Vargas og Pablo Contreras samt spissen Reinaldo Navia.

De straffes for en hendelse før kvartfinalen mot Brasil, som Chile tapte 1-6.

Chilenske aviser skrev før kampen om en fyllefest på hotellet hvor det ble gjort hærverk og kvinnelige hotellansatte ble antastet.

Forbundet opplyste ingen detaljer om hva de seks straffes for, men gjorde det klart at ingen av dem får bonuspenger for Copa America og at ingen av dem noen gang får være landslagskaptein igjen.

Landslaget ble hånet da det vendte hjem etter fadesen mot Brasil, og landslagssjef Nelson Acosta trakk seg.

Ormeno hevdet i et radiointervju at han er uskyldig.

- Jeg kan forsikre dere om at jeg ikke gjorde noe galt. Jeg drakk ikke, og jeg forlot ikke hotellet, sa han.

LANG PAUSE: Brasils målvakt Doni trøster Jorge Valdivia etter Brasils 6-1-seier over Chile. Valdivia er blant dem som nå har fått streng straff av det chilenske forbundet. Foto: PAULO WHITAKER/REUTERS/SCANPIX
LANG PAUSE: Brasils målvakt Doni trøster Jorge Valdivia etter Brasils 6-1-seier over Chile. Valdivia er blant dem som nå har fått streng straff av det chilenske forbundet. Foto: PAULO WHITAKER/REUTERS/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer