«Chippen» gikk på byen igjen

Mens Mällberg kritiserte Lagerbäck for åpen mikrofon.

(Dagbladet.no): Under forrige landslagssamling var Christian «Chippen» Wilhelmsson én av tre stjerner som sendt hjem for å ha gått på byen, og kommet tilbake til hotellet to timer for seint.

Det skremte ham ikke fra å ta seg en ny bytur i går kveld.

«Chippen» dukket opp på en fest arrangert av mannfolkbladet FHM på Café Opera i Stockholm, hygget seg med modellene og tok seg et par drinker i baren.

Men ifølge sjefen for nattklubben var drinkene alkoholfrie.

- Han drakk bare alkoholfrie drinker. Han hygget seg, men kunne bare bli til 22.30. Han sa han var nødt til å returnere til landslagssamlingen, sier Jonas Lichter til Expressen.

Mellberg skuffet over sjefen

Ifølge Aftonbladet rakk den tidligere Stabæk-spilleren å komme seg tilbake til spillerhotellet innen fristen kl. 22.45.

Landslagsledelsen synes ikke det gir en uheldig signaleffekt at en spiller som nylig ble kastet ut fra troppen for en ulovlig bytur, gjentar bedriften tre dager før EM-kampen mot Spania.

FESTET IGJEN:  Christian «Chippen» Wilhelmsson var på FHM-fest i går kveld, samlingen etter at han ble kastet ut av landslaget for en ulovlig bytur. Denne gangen gikk kom han imidlertid hjem til tida. Foto: REUTERS
FESTET IGJEN: Christian «Chippen» Wilhelmsson var på FHM-fest i går kveld, samlingen etter at han ble kastet ut av landslaget for en ulovlig bytur. Denne gangen gikk kom han imidlertid hjem til tida. Foto: REUTERS Vis mer

- Spillerne hadde en frikveld. Det er opp til deres egen dømmekraft hva de gjør da, sier pressesjef Thomas Saleteg til Aftonbladet.

Tidligere på dagen sjokkerte Olaf Mellberg - som i likhet med Wilhelmsson og Zlatan ble sendt hjem - det svenske pressekorpset med å ta et oppgjør med landslagssjef Lars Lagerbäck på pressekonferansen. På stolen ved siden av satt Lars Lagerbäck...

- Jeg var skuffet over at Lars ikke valgte å ta dette internt, sa Mällberg, uten å kaste så mye som et blikk på landslagssjefen.

- Feilen var at jeg tok meg en frihet uten å spørre om lov. Det har skjedd mange ganger at jeg har sovet hjemme hos meg selv eller kommet senere enn det som var fristen - men da har jeg bedt om lov på forhånd, sa han.

Mellberg hadde også vært mer enn villig til å stille opp på en pressekonferanse umiddelbart etter byturen, for å forklare seg.

- Jeg hadde ingenting å skjule etter det som skjedde, men vi var ikke med på pressekonferansen. Jeg hadde ikke hatt noen problemer med å være med på den, men det var Lars\' avgjørelse, sa Mellberg.

«Chippen» gikk på byen igjen
<B>KASTET UT:</B> Det var etter denne byturen at Zlatan Ibrahimovic, Christian Wilhelmsson og Olaf Mellberg måtte forlate landslagstroppen. På gårsdagens pressekonferanse tok Mellberg et oppgjør med landslagssjefen.