Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chips-spisende Moyes hylles og latterliggjøres på internett

- Umulig å hate.

(Dagbladet): Da det gjenstod ti minutter av gårsdagens cupoppgjør mellom Real Sociedad og Villarreal, antydet Sociedad-trener David Moyes at dommer Carlos Velasco Carballo trengte briller.

Skotten ble henvist til tribunen, der han sjarmerte alle ved å ta imot chips fra Sociedad-fans som svermet rundt ham.

Kommentatoren antydet at det kom til å bli en hit på sosiale medier, og en kan trygt si at han fikk rett.

Nei takk, Hodgson Den tidligere Manchester United-treneren har hatt blandet hell etter at han tok over den baskiske klubben, men etter i går er det liten tvil om at han har vunnet over internett.

La Liga-eksperten Sid Lowe har studert klippet nøye, og antyder at det er glutenfri ostepop skotten blir tilbudt.


«Fra en annen vinkel, kan det se ut som Doritos. Jeg trenger reprise i sakte film fra en annen vinkel for å være sikker», skriver han på Twitter.

En parodivariant har blitt laget der England-trener Roy Hodgson er den som tilbyr snacksen Moyes avslår, og flere erter Moyes for å passe vekta.

Fotballhumorkontoen «Troll Football» hevder klippet gjør det «umulig å hate Moyes», og de får støtte fra tyngre hold. Times-redaktør Tony Evans syns Moyes viser at han er en fin fyr, og sympatiserer med skotten.

«David Moyes, aldri en dårlig manager, aldri et dårlig menneske. Bare på feil sted til feil tid forrige sesong», skriver han.


Fortsatt hagler det inn tweets og retweets om episoden, selv om noen ikke er fullt så imponert over at det skaper overskrifter.

Forbannet på dommerne Den tidligere Everton- Preston og United-treneren har lang medfart fra britisk fotball, og er frustrert over dommerne i Spania.

Der britiske dommere er kjent for å legge lista forholdsvis høyt, må Moyes nå bivåne at hans spillere får utdelt kort for langt mindre enn han er vant med.

- Spanske dommere deler ut flest kort i hele Europa, sa en irritert Moyes på pressekonferansen etter kampen.

Samtidig gjorde han et grep han han ble skjelt ut for da han var United-trener, nemlig å hevde at motstanderne var overlegne.


- Jeg er skuffet over at vi røk ut, men Villarreal er et godt lag som spilte bra, og jeg syns de er overlegne oss for øyeblikket, så nå må vi jobbe for å komme opp på deres nivå, sa skotten.

Under Moyes har Sociedad klatret opp på en 12. plass, blant annet etter en imponerende 1-0-seier over Barcelona. Neste test er en hjemmekamp mot tabellnabo Rayo Vallocano hjemme på San Sebastian.