Chivu ber barna sine om unnskyldning for dette slaget

Slo ned Huseklepps lagkamerat Rossi.

(Dagbladet): Bari - Inter 0-3. Inters rumenske forsvarer Cristian Chivu la seg flatere enn flat etter kampen mellom Inter og Bari i går kveld.

Han hadde ingen bortforklaringer etter å ha jevnet Erik Huseklepps lagkamerat Marco Rossi med jorda inne i feltet på stillingen 0-0.

- Det er vanskelig å forklare. Jeg er bare her for å be Marco Rossi om tilgivelse med den lille resten av verdighet jeg eventuelt har igjen, sa Chivu til Sky Sports Italia.

- Jeg ber alle som så kampen om å tilgi meg, spesielt mine to barn som en dag vil se klippet, sier han.

Godtar beklagelsen Hva barna sier om saken er foreløpig uklart. Men Rossi aksepterer i alle fall unnskyldningen i en melding publisert på Datasport.

- Jeg godtar beklagelsen fra Cristian. Slike ting skjer. Alle kan ha et svart øyeblikk, sier Bari-spilleren.

Dommerne oppdaget ikke slaget, men Chivu kan trolig vente seg en solid straff etter at forbundet har sett nærmere på videobildene. Rossi vil ikke mene noe om straffeutmålingen.

- Det er ikke opp til oss å dømme, det vil andre ta seg av.

Han synes imidlertid det er synd at situasjonen ikke ble oppdaget. Stillingen var fortsatt 0-0 etter en snau times spill, og straffe til Bari og utvisning til Inter kunne endret kampen fullstendig.

DEBUT: Erik Euseklepp kom inn som innbytter for Bari. Her møter han Inters Andrea Ranocchia og Maicon. Foto: Luca Bruno, AP/Scanpix
DEBUT: Erik Euseklepp kom inn som innbytter for Bari. Her møter han Inters Andrea Ranocchia og Maicon. Foto: Luca Bruno, AP/Scanpix Vis mer

- Det er synd, for det kunne vært en episode som kunne hjulpet oss, sier Rossi.

Materazzi-hjelp I stedet scoret Inter tre ganger på den siste halvtimen.

Rossi forteller dessuten at Chivus stopperkollega i Inter, Marco Materazzi, hjalp ham å holde besinnelsen i stedet for å hevne seg.

- Materazzi sa at jeg måtte roe meg ned, ellers kunne også jeg ha blitt utvist, sier Rossi.

Erik Huseklepp slapp ikke inn før det gjensto 69 minutter. Men noen spesielt hyggelig debut ble det ikke for Norges ferskeste Serie A-spiller. Bare noen sekunder etter at han kom inn scoret Inter det første av tre mål.

- Det var kjekt å komme inn og få spille. Men det var ikke noe gøy at vi tapte. Jeg følte at jeg fikk vist litt, i hvert fall, sier han til TV 2 Sporten.

BLID PÅ BENKEN: Erik Huseklepp gir AFP-fotografen tommelen opp mens han sitter på benken og venter på å slippe til. Foto: Roberto Salomone, AFP/Scanpix
BLID PÅ BENKEN: Erik Huseklepp gir AFP-fotografen tommelen opp mens han sitter på benken og venter på å slippe til. Foto: Roberto Salomone, AFP/Scanpix Vis mer