<strong>BØTELAGT:</strong> Chris Froome og Team Sky måtte glemme prispengene og tåle bot etter Froomes etappeseier lørdag da briten ikke stilte på den obligatoriske pressekonferansen. Foto: Tim De Waele, TDWSport.com
BØTELAGT: Chris Froome og Team Sky måtte glemme prispengene og tåle bot etter Froomes etappeseier lørdag da briten ikke stilte på den obligatoriske pressekonferansen. Foto: Tim De Waele, TDWSport.com Vis mer

Chris Froome fikk bot etter seieren

Droppet pressekonferansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Chris Froome viste at Tour de France-formen er i anmarsj da han vant kongeetappen i årets Critérium du Dauphiné.

Men etter målgang rakk han å gjøre seg upopulær blant journalistene.

Briten droppet den obligatoriske pressekonferansen etter at man har vunnet en etappe.

- Froome dropper pressekonferansen etter etappeseieren. Respektløst, tvitret Reuters-journalist Julien Prétot, og fortsatte:

- Mens Froome dropper pressekonferansen, blir Joaquim Rodríguez tatt bilder av med fansen 45 minutter etter at etappen var over.

Også l'Equipe omtaler saken.

Dermed mistet briten og hans Team Sky prispengene for etappeseieren, og de fikk en bot på 1661 norske kroner (200 CHF).

Men briten tok seg sammen og møtte journalistene etter at flere av dem klagde, skriver Prétot. Dermed fikk de seiersintervjuene de gjerne ville ha.

Det franske etapperittet avsluttes søndag med enda en fjelletappe. Edvald Boasson Hagen (MTN-Qhubeka) er eneste nordmann som deltar.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer