Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chris Froome var egentlig ganske fornøyd med den nye «huddrakta» ...

... Men det spørs om han er like begeistret etter dette.

KRAFTIG BRENT: Den nye drakta til Team Sky-esset Chris Froome var nok ikke så perfekt som han hadde håpet. Foto: AP / NTB scanpix
KRAFTIG BRENT: Den nye drakta til Team Sky-esset Chris Froome var nok ikke så perfekt som han hadde håpet. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På årets siste dag ytret den britiske toppsyklisten Chris Froome (28) sin begeistring over sin nye «huddrakt» - en sykkeldrakt i et tilsynelatende svært tynt og gjennomsiktig stoff - på Twitter.

#OUCH 28-åringen, som sykler for Team Sky, var tydelig fornøyd med den nye drakta:

«Prøver mitt nye 2014 @TeamSky @rapharacing-utstyr. Denne «huddrakta» tar #marginalegevinster til neste nivå», tvitret Froome 31. desember.

Nå er det imidlertid mulig at pipa har fått en annen lyd.

Et bilde som sykkelrytterens bedre halvdel, Michelle Cound, la ut på Twitter nylig, vitner nemlig om at drakta ikke bare medfører komfort.

«Faren med å ha på seg nettingtrøye... #OUCH», skriver Cound til bildet.

Tour de France-vinner Bildet viser en tydelig solbrent Froome.

Minst like tydelig er det at han har vært ute i sterk sol iført nettingtrøye, da mønsteret er svært synlig på syklistens brente rygg.

Froome er født i Kenya, og oppvokst i Sør-Afrika. I 2008 gikk han imidlertid til anskaffelse av britisk statsborgerskap.


Han har flere gjeve sykkelbragder på merittlista. I fjorårets Tour de France vant han rittet sammenlagt, i tillegg til at han hadde tre etappeseire. Han har syklet for britiske Team Sky siden laget ble dannet før 2010-sesongen.

- Et utrolig år I mai i fjor forlovet han seg med fotografkjæresten Michelle, som forteller til nettsiden Wales Online at han ikke har latt seg påvirke særlig av sykkelsuksessen.

- Jeg elsker at han ikke har forandret seg i det hele tatt siden jeg først møtte ham. Han er ekstremt jordnær og har et hjerte av gull, sa hun.

2013 har utvilsomt vært et godt år for Froome, og det ble neppe verre da det like før jul ble klart at Team Sky hadde undertegnet en ny og lukrativ kontrakt med ham.

- Dette har vært et utrolig år for meg, og jeg er henrykt over å avslutte det ved å undertegne en ny kontrakt med Team Sky, sa 28-åringen.


Hele Norges coronakart