Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chris Sutton klar for Aston Villa

- Jeg har ingenting å bevise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chris Sutton skrev i dag kontrakt med Aston Villa ut sesongen. Han har vært klubbløs siden han ble frigitt av Birmingham etter nedrykket i vår.

Sutton kom gratis fra Celtic til Birmingham i januar, og er nå gjenforent med gamlesjefen fra Celtic, manager Martin O\'Neill.

- Jeg er glad alt er avklart og nå ser jeg fram til å komme i gang i Villa, sier han til klubbens hjemmeside

Men 33-åringen, som dannet et fryktet spisspar med Alan Shearer i Blackburn på 90-tallet, føler ikke noe spesielt press - bare muligheter.

- Jeg føler ikke at jeg har noe å bevise. Jeg vil bare gjøre det bra. Først og fremst vil jeg bli helt frisk og komme med i vurderingen om en plass på laget.

Sutton er i opptrening etter en operasjon, men sier han har som mål å komme inn i startelleveren i nær framtid.

NY SJANSE: Birmingham-karrieren til Chris Sutton (nummer to fra venstre) varte bare en halv sesong. Nå får han en ny sjanse i naboklubben Aston Villa. Foto: Reuters/Scanpix
NY SJANSE: Birmingham-karrieren til Chris Sutton (nummer to fra venstre) varte bare en halv sesong. Nå får han en ny sjanse i naboklubben Aston Villa. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer