Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Christer Basma gjør comeback

- Jeg blir backup for backupen, sier Ranheims nye back.

SNØRER SKOA: Christer Basma vil nesten ikke kalle det et comeback, men 37-åringen stiller seg i det minste til Ranheims disposisjon denne sesongen.Foto: SCANPIX/AFP/DDP/JUERGEN SCHWARZ
SNØRER SKOA: Christer Basma vil nesten ikke kalle det et comeback, men 37-åringen stiller seg i det minste til Ranheims disposisjon denne sesongen.Foto: SCANPIX/AFP/DDP/JUERGEN SCHWARZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Christer Basma har løst lisens og har skrevet amatørkontrakt med Ranheim, skriver Adressa.

Basma la opp som aktiv i 2008, og har vært med i trenerteamet rundt Ranheim i tillegg til å være varamedlem i RBK-styret. Men nå skal den rutinerte backen gjøre seg aktuell for bidrag også på banen for Per Joar Hansens klubb.

- Jeg vil ikke kalle det noe comeback. Jeg blir backup-spiller. Eller backup for backupen, sier 37-åringen.

- Jeg merker at formen er smårusten. Jeg har heller ikke tid til å trene hver eneste dag lenger. Derfor er jeg med som en løsning dersom det skulle bli skader, sier han.

Adecco-laget Ranheim er for tida på treningsleir på La Manga, der de forbereder seg på seriestart. Trener Per Joar Hansen er glad for at Basma har løst lisens.

- En rutinert spiller, som er godt å ha i gruppa. Så får vi se om det blir spilletid på ham, eller ikke, sier Hansen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!