Christer i knallform!

SOGNDAL (Dagbladet): Sogndal-Rosenborg 1-6. Christer George fikk spille fra start for tredje gang i eliteserien i år. Unggutten takket for tilliten med å løpe fra Sogndal-forsvaret og score to av Rosenborgs mål.

Han serverte også en målgivende pasning til Frode Johnsen.

- Jeg prøver å gripe sjansen når jeg får den. Jeg føler at jeg er i bra form, det har nok løsnet ordentlig nå i det siste, sier Christer til Dagbladet.

- Jeg har i grunnen følt meg i bra form i hele vår, men nå har jeg fått sjansen til å spille også, fortsetter Christer, og smiler ved tanken på at Viking er passert og at Rosenborg er på tabelltoppen igjen.

- Nå er ting normale. Nå skal vi være der. Det er ikke tvil om det!

I utvikling

Rosenborg har nå vunnet sju kamper på rad. Ikke rart det var brede smil å se etter utklassingen på Fosshaugane stadion.

- Kjempebra, gutta! sa «træner'n» da han kom inn i garderoben etter kampen.

Han er raus med ros etter en forestilling som dette.

- Christer er god, men det er vanskelig å si hvor god. Han er jo bare tjue år ennå. Det er han som har utviklet seg mest i løpet av dette året. Han har et veldig lavt tyngdepunkt og veldig god balanse, sier Eggen når han skal forklare hvorfor nettopp Christer George slo til med festspill på den upløyde åkeren som går for å være en fotballbane i Sogndal.

- Bompli, kaller Eggen det underlaget det ble spilt fotball på i går.

Ligaen bedre

Om han er redd for å miste unggutten?

- De kommer og kikker på våre spillere hele tida. Men han er en annen type enn det John (Carew) var. Han var jo i Rosenborg som en slags mellomstasjon...

- Christer spiller fra start neste gang?

- Det er ikke sikkert. Vi har jo så mange. Men det er ingen som har spilt seg ut av laget, sier Eggen og ler.

- Jeg våger å påstå at Tippeligaen blir bedre for hvert år, fortsetter Eggen, som også roser Sogndals unggutter etter kampen i går. Han lover også mer festspill fra trønderne.

- Vi skal bli enda bedre enn dette, fortsetter RBK-treneren, før han igjen kommer tilbake til «gressmatta» i Sogndal.

- Jeg håper at vi er ferdige med den type baner som dette.

Fairspilt

Erstatteren for langtidsskadde Tommy Øren, Branns benkesliter Mons Ivar Mjelde, ble godt pakket inn av RBK-forsvaret og fikk gjort lite i går.

Rosenborg holdt ellers det kaptein Erik Hoftun lovte foran kampen i går: Det skulle ikke bli noen taklinger som den Moldes Odd Inge Olsen satte inn mot Tommy Øren, og det ble det heller ikke.

Det vi ellers vil huske fra Fosshaugane, var Anders Stadheims redusering til 1- 2 med glimrende langskudd i første omgang. Bare den scoringen alene var verdt inngangsbilletten.

I STØTET: Christer George (20) var raskeste mann på Fosshaugane i går. To scoringer og en målgivende ble det på George som kjemper med Dagfinn Enerly om plass på RBKs førsteellever.