Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Christer Magnusson ny landslagstrener

OSLO (NTB): Christer Magnusson er utnevnt til ny landslagstrener i håndball. Han skal ha ansvaret for det norske herrelandslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magnusson sverger til en typisk svensk håndballfilosofi.

- Individualistene skal få gjøre sitt i et kollektivt system. Delaktighet - og selvtillit - er nøkkelen i all lagidrett, sier Magnusson.

Etter et drøyt halvår med skuffende resultater, konflikter og sykmeldinger, kan Magnusson være mannen som løfter norsk herrehåndball opp på et høyere internasjonalt nivå.

Jeg har i hvert fall de faglige kvalifikasjonene som skal til. Jeg sverger til et typisk svensk spillemønster, med 6-0-forsvar og faste roller med mulighet for individuelle tilpasninger. Jeg bestemmer, men selvfølgelig er det viktig å lytte til spillerne, sa Magnusson som har undertegnet kontrakt fram til 2001.

Magnusson har trent Warta, som for øyeblikket ligger på 6. plass i den svenske eliteserien. Han har også trent det svenske U-21-landslaget i to år.

 I sin aktive karriere spilte han 102 landskamper for Sverige.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!